Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól nincs már esélye az embernek?
Mi az az életkor, aminél már azt lehet mondani, hogyha idáig nem volt senkije egy férfinak (és szűz), akkor utána már elhanyagolható esélye van, hogy valaha lesz kapcsolata?
A kirívó eseteket ne vegyétek bele, hogy például egy tanyán él vagy ilyesmi. Az ok a visszahúzódó személyiség és a rossz külső.
"Azt kihagytam a dologból, hogy alapjában véve már nem fog változni a személyisége"
Az mondjuk elég nagy baj, mert ugye ha a személyiségével nem jutott semmire 20-30 év alatt, akkor valószínűleg ott valami el van baszva. A helyzet azonban az, hogy erre sincs garancia, ahogy semmire, lehet, hogy egyik nap megváltozik a hozzáállása, olvas, vagy gonsol valamit és képessé válik a változásra.
Ha engem kérdezel, talán 40 éves kor körül gyöpösödik be vki végleg, aki 4 évtizede visz egy szar és nem működő életmódot.
Hozzátenném, se a visszahúzódó személyiség, sem a rossz külső nem ment fel, hogy próbálkozz. Már csak magad miatt is.
Ez a rossz külső dolog meg eléggé túl van misztifikálva azért mostanság. Egy férfinak sosem ebben állt a vonzereje, és ma sem, bármennyire is nyomja za agymosást a média, ezt azért tisztázzuk.
Egy közepesen jóképű arc uncsi, de egy karakteres arc az egy fél karakteres személyiség. Ha szarul nézel ki, játssz rá!
De most komolyan! Nézd meg Frank Sinatrát! Há' hogy nézett ki???
Odáig voltak érte a nők!
Ezen gondolkozz el!
Én már kb. 5 éve is tudtam,akkor jöttem rá nagyjából,hogy esélyem sincsen a nőknél,mivel nem születtem helyesnek... :/
Azóta is csak sorra jönnek a kiábrándulások a nőkből,semmi pozitívum,szóval most már ott tartok,hogy nem is érdekelnek a nők alapjában véve. Simán elmegyek mellettük úgy,hogy rájuk sem nézek igazából,inkább zenét hallgatok vagy csak szimplán nézek ki a fejemből.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!