Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ti összejönnétek kommunista pasival, vagy szakítanátok vele, ha kiderülne róla, hogy az?
Nemrég olvastam olyan kérdést, miszerint akadály-e ha a lánynak, ha a pasija náci. A legtöbb lánynak igen. Most ugyanezt megkérdezem, csak más előjellel. Tehát: Kizáró ok lenne-e kapcsolat szempontjából, ha a pasas kommunista. Amolyan igazi vérkommunista. Jozef Sztálint, Rákosit, Hrucsovot élteti, szidja a nácikat meg a kapitalistákat mint a bokrot, Marxot, Lenint és Englest olvasgatna, vöröscsillagot meg egyéb vörös cuccokat hordana, szombaton is dolgozna, mozgalmi dalokat énekelne (Bunkócska, Amúri partizánok, Április 4-ről szóljon az ének stb.) és hasonlók?
Nem vagyok sem kommunista, se náci, a kérdés teljesen elméleti!
Nem nézem kinek mi a politikai nézete/ vallása. Viszont ismerek egy fiút, Hitler megszállott volt, szerinte szent ember volt... Na az ilyentől nekem szó szerint hányingerem van.
De ez mással is így van, amíg nem zavar csak legyen az, ami akar, de ne bántson meg ezzel senkit, főleg ne engem. 21/L
Ez gondolom senkinek nincs a homlokára írva.
Az egyik mai napig legjobb barátom még a gimiből ismerem és ő tagja a Thürmer-féle Munkáspártnak. Volt már polgármesterjelöltjük is. EN MEG KÖZBEN JOBBIKOS VAGYOK, de szinte minden régi közös barátunk is fideszes vagy Jobbikos.
(Ne gondoljatok semmmi nagy politizálásra, egyszerűen csak ezekre a pártokra jarunk el szavazni 4 évente és kész)
Na csak annyit a komcsi barátomról, hogy egy csodálatos menyasszonya van már 4 éve, a Honvédségnél most csinálja az alapkiképzést miután főiskolai diplomát szerzett, és úgy általában is mivel kigyúrt és magabiztos, ezért nagyon sikeres a nőknél.
23/F (és ő is)
Nem jönnék össze vele. Ugyanaz pepitában, mint a nácik.
A mozgalmi dalokkal mondjuk nincs baj, amíg nem gondolja őket komolyan, vannak jópofák köztük, amiknek kellemes a dallama. Néha a szüleim is hallgatnak ilyesmiket nosztalgiázás gyanánt, pedig messze állnak a kommunizmustól.
4-5-6
De azért nem mindegy hogy ilyen nézeteket valaki csendben vall magában és lehet hogy azután hónapokkal derül csak ki hogy összejöttetek, vagy oedig nyíltan hirdeti és nem tud nem erről beszélni
"és lehet hogy azután hónapokkal derül csak ki hogy összejöttetek"
Egyrészt nem jövök össze olyan emberrel, akit nem ismerek alaposan.
Másrészt a kérdésben "vérkommunista" szerepelt, aki hirdeti is, nem olyan, aki szép csendben, a lelke mélyén szimpatizál a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!