Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Ti összejönnétek kommunista pasival, vagy szakítanátok vele, ha kiderülne róla, hogy az?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam olyan kérdést, miszerint akadály-e ha a lánynak, ha a pasija náci. A legtöbb lánynak igen. Most ugyanezt megkérdezem, csak más előjellel. Tehát: Kizáró ok lenne-e kapcsolat szempontjából, ha a pasas kommunista. Amolyan igazi vérkommunista. Jozef Sztálint, Rákosit, Hrucsovot élteti, szidja a nácikat meg a kapitalistákat mint a bokrot, Marxot, Lenint és Englest olvasgatna, vöröscsillagot meg egyéb vörös cuccokat hordana, szombaton is dolgozna, mozgalmi dalokat énekelne (Bunkócska, Amúri partizánok, Április 4-ről szóljon az ének stb.) és hasonlók?

Nem vagyok sem kommunista, se náci, a kérdés teljesen elméleti!

2016. szept. 6. 16:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Az megvan, hogy a kérdésben nem egyszerű "xy pártra szavazok" típusú emberről van szó? :D Hanem aki szívvel-lélekkel, aktívan benne van a dologban, hirdeti, szid másokat, stb. Ez nem egy egyszerű mszp szavazó.

"a felnőtt lakosság döntő többsége sem ez alapján választ partnert"

Miért akarnék olyannal együtt lenni, akivel ilyen fontos dolgokban nem egyezik a véleményünk. Nagyon jól tükrözi az ember személyiségét, és azt, hogy mit tart fontosnak, hogy melyik pártra szavaz, vagy éppen nem szavaz.

2016. szept. 7. 13:15
 32/36 anonim ***** válasza:
43%

Nyilvanvaloan fogalmad sincs, hogy mi az a kommunizmus. Annyit elarulok, hogy nem Rakosi vagy Sztalin agymenesei...Marxszal mar közelebb jarsz.

Wikipedia: "a kommunizmus kifejezés elsősorban az általuk leírt osztálynélküli társadalmat, illetve az ennek megvalósítására létrejött politikai ideológiát (marxizmus) és mozgalmat jelenti". Nagyon egyszeruen megfoglamazva: minden ember egyenlo.

(Ezzel szemben a nácizmus pedig: "Ideológiájának fő jellemzői a pángermán sovinizmus, rasszizmus és antiszemitizmus, kiindulópontja a szociáldarwinizmus volt, az az elképzelés, miszerint az emberi fajok közötti versenyben a legrátermettebbnek kell fennmaradnia, a többieknek pusztulás vagy alávetettség a sorsa. A germánokat, az úgynevezett északi fajt tekintették a legtisztább árja fajnak, amely uralkodásra hivatott.")

A baratom marxistanak vallja magat, a kerdesed viszont az elejetol a vegeig idiota.

2016. szept. 11. 15:03
 33/36 A kérdező kommentje:

15:03, pontosan tudod, kire/mire gondoltam a kommunizmussal kapcsolatban. Rajtad kívül itt mindenki megértette a kérdést, és képes volt megnyilvánulni értelmesen. Ha ez neked nem megy, akkor ne válaszolj.

Kaptad a mínuszt helyből.

2016. szept. 11. 15:19
 34/36 anonim ***** válasza:
77%

Nekem bejönnek, de akkor éljen is úgy, mint egy kommunista! Minden javát beadja a közösbe, és tudomásul veszi, hogy egyenlő mennyiség kerül kiosztásra mindenkinek, a beleadott javak arányáról függetlenül. Minden közös, nincs enyém-tiéd. Beleértve az elért eredményeket és sikereket is.

Maradjunk annyiban, hogy pár nap alatt véres szájú kapitalistát csinálnék belőle. :D

Amiről te beszélsz, az a szocializmus. A kommunizmust az ősközösségek nagycsaládai óta sehol sem sikerült még megvalósítani. És amíg a munkáért kapunk fizetést, addig nem is jön létre.

2016. okt. 15. 09:34
 35/36 anonim ***** válasza:
Ilyen 12-25 közti recskabajnok töritudós pasik szoktak ilyenek lenni. Baràtnő nincs ballon vagy elnyűtt bőrkabàt igénytelenség bűz a kommunista kommerszet iszik cselleng igy akar valaki lenni. De a skinhead neo nàci vagy anarchista se jobb. ...
2016. okt. 15. 12:23
 36/36 anonim ***** válasza:

Ha lány lennék, tuti nem kéne ilyen fazon, aki a gulágosítást istenítené, meg Sztálin bátyót, és mindenkit kiirtana meg elvitetne a KGB-vel maga körül, nekem volna kínos társaságba járni egy ilyennel, mit gondolnának rólunk az emberek???

A #32-nek meg én is adtam mínuszt.

2017. jún. 19. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!