Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Ti összejönnétek kommunista pasival, vagy szakítanátok vele, ha kiderülne róla, hogy az?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam olyan kérdést, miszerint akadály-e ha a lánynak, ha a pasija náci. A legtöbb lánynak igen. Most ugyanezt megkérdezem, csak más előjellel. Tehát: Kizáró ok lenne-e kapcsolat szempontjából, ha a pasas kommunista. Amolyan igazi vérkommunista. Jozef Sztálint, Rákosit, Hrucsovot élteti, szidja a nácikat meg a kapitalistákat mint a bokrot, Marxot, Lenint és Englest olvasgatna, vöröscsillagot meg egyéb vörös cuccokat hordana, szombaton is dolgozna, mozgalmi dalokat énekelne (Bunkócska, Amúri partizánok, Április 4-ről szóljon az ének stb.) és hasonlók?

Nem vagyok sem kommunista, se náci, a kérdés teljesen elméleti!

2016. szept. 6. 16:31
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon jók, mentek a zöld pacsik!!!

A "kiderülést" úgy kell elképzelni, hogy a fokozatos ismerkedés során derülne ki a férfiról, hogy bizony kőkemény vérkommunista. Pl. randevún egyfolytában arról beszél, milyen remek ötlet volt a gulágosítás, vagy hogy a Szovjetúnió a maga nemében a világ vezető állama volt, és kommunista államberendezkedés kellene a világ minden országában, a kapitalistákat gulágosítaná vagy csak simán legyilkoltatná, és így tovább. Ez nyilván nem 1 randi alatt derülne ki :)

Azon nagyon jót nevettem ahogy otthon tisztogatja a vörös csillagát :DDDD

2016. szept. 6. 17:17
 12/36 anonim ***** válasza:
0%

8 és 10

Tehát ti a randikon politikáról is beszélgettek? Wtf?

Ahogy mondtam én mindig a Jobbikra szavazok, de a politikai nézeteimről eddig csak talán 2 barátnő tudott, azok is azért mert mindkettővel fél évnél tovább voltam együtt. Az első hetekben-hónapokban erről biztos nem esik szó, pláne nem első randikon és az első szex előtt

2016. szept. 6. 17:17
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszek a "klasszikus" randizásban. Haverként ismerkedek, kötetlenül beszélgetünk mindenféléről, igen, politikáról is, szociális problémákról, meg vallásokról, meg ilyesmikről.

2016. szept. 6. 17:19
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
#12 Nem érted. Szavazó és szavazó között is van különbség. Ha nem is mindenki, a többség pártol valamilyen nézetet, a kérdés mennyire elvakultan teszi ezt. Én akkor is kitartok az mellet, ha az élet összehozna egy ilyen "vérkommunistával", akkor igenis azt a randizási fázis alatt észrevenném, és akkor el tudnám dönteni, hogy akarom-e folytatni vele, vagy sem, és valószínűleg az utóbbi lenne, mert mint mondtam, nálam kizáró ok bármilyen elvakult eszme követése. Úgyhogy én itt be is fejeztem az offolást, mert látom elbeszélünk egymás mellett. Pusszantalak.. ^^
2016. szept. 6. 17:30
 15/36 anonim ***** válasza:
40%

14

Értem. Velem is volt, hogy olyan lánnyal randiztam aki 2 randin belül felhozta hogy léteznek ufók, vagy felhozta a "háttérhatalmat". Vannak ilyenek is, de ők bőőőőven a kisebbség azért

2016. szept. 6. 17:34
 16/36 anonim ***** válasza:
91%

biztos, hogy nem

ha később derülne ki, akkor is ott hagynám

2016. szept. 6. 17:42
 17/36 RoseTyler ***** válasza:
100%
Az ilyen jellegű fanatizmust nem bírom. Már az ismerkedésnél elbukna nálam egy ilyen pasi - mindegy, hogy náci, kommunista, vagy épp a vallással esik túlzásba.
2016. szept. 6. 18:29
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy, milyen politikai irányzatot követ, bármelyikben lehet szélsőséges, ami taszító számomra, de ugyanígy lehet olyan is, aki egyáltalán nem a szélsőséges vonalat képviseli, és logikus érveket felsorakoztatva el tudja mondani, hogy ő abban az irányzatban milyen pozitívumot lát, aminek van értelme.

Azért én úgy vélem, az emberek nagy többsége ebben is, abban is lát értelmet vegyesen, és inkább a szélsőségesek azok, akik csak egyik csak másik vonal felé mennek el (meg esetleg akiknek ez a szakmájuk).

2016. szept. 6. 18:47
 19/36 Sunshinedoll ***** válasza:

Valamelyik nap volt hasonló kérdés amúgy.

Inkább kommunista, mint náci, de nem az az aktív politizáló fajta, mint amit leírtál. És inkább Marxista, mint Sztálinista - nyilván.

2016. szept. 6. 18:59
 20/36 anonim ***** válasza:
91%
A munkám miatt velem nagyon gyorsan szóba kerülnek az ilyen világnézetek, akár már első randin kiderülhet valakiről számomra, hogy selejtes.
2016. szept. 6. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!