Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Ti összejönnétek kommunista pasival, vagy szakítanátok vele, ha kiderülne róla, hogy az?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam olyan kérdést, miszerint akadály-e ha a lánynak, ha a pasija náci. A legtöbb lánynak igen. Most ugyanezt megkérdezem, csak más előjellel. Tehát: Kizáró ok lenne-e kapcsolat szempontjából, ha a pasas kommunista. Amolyan igazi vérkommunista. Jozef Sztálint, Rákosit, Hrucsovot élteti, szidja a nácikat meg a kapitalistákat mint a bokrot, Marxot, Lenint és Englest olvasgatna, vöröscsillagot meg egyéb vörös cuccokat hordana, szombaton is dolgozna, mozgalmi dalokat énekelne (Bunkócska, Amúri partizánok, Április 4-ről szóljon az ének stb.) és hasonlók?

Nem vagyok sem kommunista, se náci, a kérdés teljesen elméleti!

2016. szept. 6. 16:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk velem nem jutnál el addig, hogy fél évig titkold, kire szavazol, ha meg már benne vagyunk a kapcsolatban, és akkor derül ki, hogy Jobbikos vagy, akkor kiba mérges lennék, hogy pazaroljuk egymás idejét, és még őszinte se voltál...

2016. szept. 6. 20:06
 22/36 anonim ***** válasza:
51%

Igazán humoros, hogy egy kommunistás kérdés alatt is a csúnya-gonosz nácikat szidják, akikről életükben egy igaz szót sem hallottak senkitől.

Mert ugyebár teljesen rendben van 120 millió ember kiirtása, amíg a politikai programod nem tartalmazza a "faj" szócskát. Az már igazán túl tesz mindenen, ha benne van! :)

Persze, egyetlen "nácinak" sem kellenének olyanok, akiknek a történelem tudása és főleg az igénye nem terjed tovább Hollywoodnál meg a hivatalos történelemkönyveknél.

Egyértelműen ők azok is, akik a "nácikat" a kopasz, bakancsos viccbandával azonosítják.

A plebsz mindig is plebsz marad - értsd: sosem az ész nélküli, gyenge-gyáva-tudatlan csürhe alakította a történelmet, ők csak élvezték (1933-1939) vagy elszenvedték (1917 - ...). Akik most a leghevesebben gyűlölnek minket, ők lennének az elsők, akik éljeneznék pld. a gazdasági modellt.

- Egy gonosz "náci", aki "náci", mióta csak az eszét tudja

2016. szept. 6. 21:20
 23/36 anonim ***** válasza:

"Persze, egyetlen "nácinak" sem kellenének olyanok, akiknek a történelem tudása és főleg az igénye nem terjed tovább Hollywoodnál meg a hivatalos történelemkönyveknél.

Egyértelműen ők azok is, akik a "nácikat" a kopasz, bakancsos viccbandával azonosítják. "

Tudod, barátom, ezért a szarságért nézi le a hozzád hasonlókat az értelmes ember. Ezért a gusztustalanul általánosító tempóért.

2016. szept. 6. 21:55
 24/36 anonim ***** válasza:

21

De ezen mi a titkolás? Én 23 éves vagyok, a lányok pedig akikkel ismerkedem főleg 16-22 évesek. Szerinted a politika mikor kerül szóba? Pl egy 18 éves végzős gimis lánnyal?

Szerintem a legtöbb ilyen korú lány nem tudná felsorolni milyen pártok vannak a Parlamentben, vagy nem tudna 3 minisztert mondani a kormányból. Leszarják a politikát, elhiheted. Ezért nem is erőlködöm róla beszélni.

Ezen kívül nyilván vannak vadhajtások, de csak mert egy lány Lmp-s vagy Mszp-s lenne, az önmagában nekem nem lenne ok az ismerkedés megszakításához vagy szakításhoz

2016. szept. 7. 09:22
 25/36 anonim ***** válasza:
De én egyrészt nem 18 éves vagyok, másrészt meg mszp-snek lenni nem ugyanaz, mint valami újnáci párt f**gaival azonosulni.
2016. szept. 7. 10:32
 26/36 anonim ***** válasza:

25

A fiatalokat nem érdekli a politika és elhiheted, hogy a felnőtt lakosság döntő többsége sem ez alapján választ partnert.

A másik dologra pedig annyit, hogy nem viselkedsz objektíven és érzelemmentesen. Nem próbálsz kívülállólként beszélni és gondolkodni a pártokról. Minden pártra lehet csúnyákat mondani, a tagjaikat mdg sztereotípiákkal illetni, de ez nem segíti elő a parbeszédet, csak a szekértáborok egymás közötti gyűlölködését fokozza. Legyen az ember akár jobbikos, lmp-s, mszp-s, szerintem nagy bajok vannak a fejében ha azért nem ül egy asztalhoz valakivel, mert az más pártot támogat vagy más a politikai meggyőződése. Ez már szektásodás

2016. szept. 7. 10:47
 27/36 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekel a politika, de a szalonnácik marhaságaitól eldobom a hajamat. A Jobbikra szavazni, wazzeg, kábé egyenlő az elmebajjal. Nekem ilyet mondasz, hogy majd a jobbik megoldja, kiröhöglek.
2016. szept. 7. 10:58
 28/36 anonim ***** válasza:
A Jobbiknak az égvilágon semmi köze nincsen a "nácizmushoz". Ha létezne a világon akár csak egy valódi "náci" párt, azt azonnal eltörölnék a föld színéről, és meg se tudnátok, hogy létezett valaha.
2016. szept. 7. 11:00
 29/36 anonim ***** válasza:

27

Igen, a borsodi öreg falusi bácsika aki a Jobbikra szavaz biztos szalonnáci.

És ez csaj egy példa hogy ugyanazokra a pártokra nagyon különböző emberek szavazhatnak.

De ezt mondom hogy butaság sztereotípiák alapján megítélni egy pártot.

Te melyikhez tartozol?

2016. szept. 7. 11:12
 30/36 anonim ***** válasza:
77%

Jo hát a borsodi bácsi hogy szavaz? Eee, ezek a büdös cigányok lopják a dinnyét.. Meghallja, hogy vannak, akik fellépnek ellenük, akkor szavaz a jobbikra.. Nem mondom, hogy neki elnézem, de ilyen tudati szinten érthető, mert nem gondol bele, mire is szavaz valójában. Az, hogy értelmesnek tűnő, iskolázott, önmagukat tájékozottnak tartó emberek szavaznak egy ilyen pártra, az a kétségbe ejtő. Nagy bajban vagyunk, ha valaki valódi potenciált lát a jobbikban.

Én önmagamhoz tartozom. Engem sajnos nem képvisel senki a parlamentben.

2016. szept. 7. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!