Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen nőkről? Ti összejönnétek ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Kis szép arca van és csinos teste.

Kis visszafogott, nagyon csendes, félénk.

Körülöttem ugrál, mindent meg tesz nekem, figyel rám, kedvembe akar járni. Szerintem ez már túlságosan is figyelmesség.

Nem tudom nekem ez kicsit furi. Mai világban egy nő legyen domináns, tudjon irányítani egy férfit és ne ugrálja körül teljesen.

Tudom mivel nem vagyok helyes és kis felesleg is van rajtam, össze kéne tennem a kezem állítólag ilyen nőért, de engem ez a viselkedés nem tetszik.

2017. márc. 6. 21:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Amúgy ha neked nem jön be ez a viselkedés, akkor miért minket kérdezel? Ha 10-en írják, hogy összejönnének vele, akkor te is össze fogsz?

Igen el gondolkozok róla, nekem fontos mások véleménye, eléggé határozatlan befolyásolható fiú vagyok

2017. márc. 6. 21:45
 12/25 anonim ***** válasza:

Hát jó, akkor nekem mindegy,de a párodat magadnak választod, neked kell boldognak lenni vele. (:

Most az ország másik végén élő Ferike hiába írja, hogy neki minden álma egy ilyen lány, neked van lehetőséged vele összejönni, te tervezel vele hosszabb távra. (Remélhetőleg.)

2017. márc. 6. 21:49
 13/25 anonim ***** válasza:
Ennek oka, hogy elhitted azokat a szerepeket, viselkedésformákat, amiket az emberek beléd sulykolnak, ahelyett, hogy megtanulnád élvezni a pillanatot. Hiedelmek dolgoznak benned, elhitted, hogy nem érdemled meg ezt a fajta törődést, ezért el fogod taszítani a csajt.
2017. márc. 6. 21:52
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, akkor te anyukát keresel, aki megmondja, mit vegyél fel meg megtörli a szádat, miután megtömi a nagy fejedet.
2017. márc. 6. 22:02
 15/25 anonim ***** válasza:
akkor ugorj a kutba...remelem mèg irjak 3an es tenyleg beleugrassz..34f
2017. márc. 6. 22:18
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem egy adott szintig tetszene, figyelmesnek és kedvesnek gondolnám. Imponálna amíg nem lép vele át egy határt.
2017. márc. 6. 22:20
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
A gond ott van, hogy a kérdésben emlegetett lány ugyan úgy hazudozik és megcsal, mint bármelyik másik nő típus.
2017. márc. 6. 22:24
 18/25 anonim ***** válasza:

Én megértem, hogy miről beszélsz, mint túl sok figyelmesség stb. Engem is zavarna. Tudom, hogy milyen típusról beszélsz, és milyen az, amikor ez idegesít.

Szerintem a barátnőm ne szolgáljon ki engem és ugráljon körbe, nem vagyok gyerek. Legyen véleménye és saját céljai. Ne az legyen a célja, hogy engem kiszolgáljon, mert én egyedül is életben akarok maradni és nem akarom, hogy ő etessen, rakja alám a széket és ugráljon körbe és érdekelje minden gondolatom. Ha van egy bajom, akkor azt hadd oldjam meg magamnak és ne stresszeljen rajta, hogy nekem bajom van.

Én ilyennek képzelem el a problémádat, amit nem tudtál olyan ügyesen felfesteni ide, de szerintem erről van szó. Nem?

2017. márc. 7. 00:23
 19/25 anonim ***** válasza:
Én meg nem értem miért akarod hogy a szerepek felcserélődjenek.Egy nő legyen nő, egy férfi meg tanuljon meg férfiként viselkedni.Persze értem, neked más nőre van szükséged, csak akkor nem kéne vele lenni, hanem a domináns nőt keresni.
2017. márc. 7. 05:35
 20/25 A kérdező kommentje:

18. Teljesen jól látod köszi.

19. Nem a múlt században élünk. Nem tudom észrevetted e de a szerepek felcserélődtek már....pl páwa pasik stb.

2017. márc. 7. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!