Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire unalmas rengeteg nő?
Sokat beszélgetek, ismerkedek, keresek új embereket, sok féle körből de nagyon szomorú következtetésre jutottam. A legtöbben egyszerűen unalmasak. Nem úgy értem, hogy nincs miről beszélni, hanem a reakciójuk, a válaszuk kiszámítható. Semmi meglepetés benne, semmi izgalom, olyan mintha az ember állandóan ugyanazzal beszélne, hiába váltogatja a beszélgető partnert. Egyszerűen nem tudnak olyan dolgot mondani, amitől felcsillanna a szemem, hogy "na ez most meglepett". És itt olyasmire gondolok amitől látnám, hogy izgalmas a fantáziája, megkapó a humora. Hogy érdemes volna a fejében hajókázni és minden táj izgalmas volna. Nem, általában mind sivár, néha egy dimb-domb, de semmi eget rengető, amitől azt mondanám, hogy "fú, érdemes volna újra és újra beszélni erről-arról, kíváncsi vagyok itt és ott mit gondol".
Ez annyira elszomorít. Időnként meg kell néznem az illető nevét, hogy most kivel is beszélek, mert simán összekeverném, mivel a stílusa semmi egyedit nem ad. El nem tudom képzelni, hogy két ilyen ember miről tud beszélni? Hogy tudja jól érezni magát? Hogy lehetnek mély beszélgetések?
Szeretnék olyan párt találni aki, megnevettet az egyedi humorával, aki mer bolondozni és olyat mondani, amitől földhöz vágom magam, mert nagyszerű, nagy fantázia, erős csavar van benne. De mély beszélgetésekkor is van építő jellegű véleménye, ami nem a kiszámítható, amire mindenki gondol, hanem egy új nézőpont. Tehát olyan, akinek van egyénisége. Azt hiszem végig ezt a szót kerestem.
Nektek mi a tapasztalatotok? Igaz nők között keresek párt, így erről van több tapasztalatom, de érdekel az ellenkező nem hasonló kaliberű problémája is. Illetve azonos nemű beszélgetési tapasztalatok is.
Öhm... én nem tudom, hogy hogyan értelmezted, de én nem sértődtem meg :)
Csak azért írtam a végén ilyen "Azt hiszed jobb vagy nálam? " szöveget, mert még gyerekkoromban rendszeresen ezzel jöttek nekem a nálam erősebb, de butább gyerekek, akik gondolom féltek tőlem, mert nem voltam teljesen hülye. És ahogy írtam a soraimat, úgy éreztem, hogy beleillik a karakter szövegébe ez a hozzáállás és rejtett félelem attól, hogy amúgy ő buta.
Én sem, és általában én voltam az a gyerek, akitől a többiek butának érezték magukat, szóval nem hinném, hogy van ilyesmi dolgom rejtetten, de ki tudja. Azért írtam, amit írtam, mert tényleg az volt a benyomásom, hogy azt hiszed, azért mondtam, hogy túlírod a dolgokat, mert nem értettem meg.
Na mindegy, de ha egyikünk se sértődött meg, szerintem nincs értelme tovább offolni. :D
Na mingyá meksertödök! engm ne kezejj le en okos vatyok4 !
... Bocs már késő van, és fáradt is vagyok :)
Ne sértődj meg, mert őszintén érdekel, de ez a második troll kommented, és még mindig nem világos, hogy ez most így én akarok kifigurázva lenni vagy egy harmadik személy. Mármint nem provokációból írom, hogy nem világos, hanem tényleg megpróbáltam összevetni azzal, amit írtam, és nem értem (mármint ahhoz, hogy direkt a mondandómra reagálj, túl messze van a mondandómtól, viszont egyébként meg nem lenne értelme). Az olyan ciki, amikor érzed, hogy valami él van a dologban, de nem világos, hogy ez neked szól vagy csak bele a vakvilágba.
A tanulság, hogy mindenkinek érthetőbben kellene fogalmaznia. :D
Na de tényleg jó éjt, megyek álomba sírni magamat, amiért valamire írtam valamit az interneten, és arra kaptam egy választ, ami elvileg mélyen megbántott.
Nem neked szól. Vagy a fene tudja, ahogy veszed.
De az biztos, hogy főleg Ignis Subdialis néven futó hölgynek szólt. És csak azért írtam, mert kicsit idegesített, ahogy itt fennhéjázik, hogy ő milyen okos.
Ekkor éreztem, hogy kijön belőlem az a tipikus karakter, aki azért ideges, mert a másik okosabb nála.
ÉS ezért rá is tettem egy lapáttal, és még hülyének is tettettem magamat, így leírva, hogy nem is vagyok hülye, és ő nem okosabb nálam. Talán nem érthető, de nekem ilyen a humorom. A humorom a "ez vicces, mert igaz" illetve, "ez vicces, mert paradox"... illetve a "ez vicces, mert a valóság kiparodizálása egy mélyebb szinten" kategóriákba szokott esni.
No jó éjt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!