Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy a lányok átlagos, unalmas, sablonfiúkat választanak?
A környezetemben ha körülnézek mindenhol azt látom, hogy ilyen átlagos sablonfiúkkal jönnek össze a lányok, akikben semmi különleges nincsen, ilyen jellegtelenek, se nem jóképűek, se nem okosak, semmiben se kiemelkedőek, csak úgy vannak ,mintha ez lenne az egyetlen funkciójuk, hogy a párkapcsolati szerepet betöltsék.
Miközben a kiemelkedően tehetséges, okos, intelligens, jóképű, gazdag, tanult, szórakoztató, érdekes, különleges férfiak szinte mind egyedül vannak.
A lányok felsorolnak egy rakás igényt, hogy milyen fiú kell nekik, de aztán mégis valami szürke senkivel jönnek össze.
Kívülállóként nem tudhatod, hogy akivel összejönnek, valóban nem emelkedik ki semmiben. Lehet, hogy különösen kedves volt vele, vagy különlegesen jó az ágyban, vagy akármi, nem tudhatod, hogy az illető mennyire kiváló a munkájában vagy mennyire puncimágnes úgy egyébként, amikor rácuppan egy nőre.
Azt meg főleg nem tudhatod, hogy az adott nőnek milyen igényei vannak párkeresési szempontokból és ennek az adott férfi mennyire tud eleget tenni.
Érdekes az én párom másoknak egy átlagos szürke jelentéktelen pasi lehet, nekem mégis egy intelligens, magabiztos, jólelkű, vicces, művelt, érdekes és páratlan jelenség.
Előttem száz nálam kevésbé szép/jó lány kosarazta ki, mert ők nem látták/értékelték benne, azt amit én igen. Számomra ő az egyetlen minden igényemnek tökéletesen megfelelő férfi, akivel valaha is találkoztam. Szinte világít a nagy szív a feje fölött ha beteszem ezer divatos, felnyírthajú, gyúrós, öltönyös, akármilyenes pasi közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!