Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire unalmas rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire unalmas rengeteg nő?

Figyelt kérdés

Sokat beszélgetek, ismerkedek, keresek új embereket, sok féle körből de nagyon szomorú következtetésre jutottam. A legtöbben egyszerűen unalmasak. Nem úgy értem, hogy nincs miről beszélni, hanem a reakciójuk, a válaszuk kiszámítható. Semmi meglepetés benne, semmi izgalom, olyan mintha az ember állandóan ugyanazzal beszélne, hiába váltogatja a beszélgető partnert. Egyszerűen nem tudnak olyan dolgot mondani, amitől felcsillanna a szemem, hogy "na ez most meglepett". És itt olyasmire gondolok amitől látnám, hogy izgalmas a fantáziája, megkapó a humora. Hogy érdemes volna a fejében hajókázni és minden táj izgalmas volna. Nem, általában mind sivár, néha egy dimb-domb, de semmi eget rengető, amitől azt mondanám, hogy "fú, érdemes volna újra és újra beszélni erről-arról, kíváncsi vagyok itt és ott mit gondol".

Ez annyira elszomorít. Időnként meg kell néznem az illető nevét, hogy most kivel is beszélek, mert simán összekeverném, mivel a stílusa semmi egyedit nem ad. El nem tudom képzelni, hogy két ilyen ember miről tud beszélni? Hogy tudja jól érezni magát? Hogy lehetnek mély beszélgetések?

Szeretnék olyan párt találni aki, megnevettet az egyedi humorával, aki mer bolondozni és olyat mondani, amitől földhöz vágom magam, mert nagyszerű, nagy fantázia, erős csavar van benne. De mély beszélgetésekkor is van építő jellegű véleménye, ami nem a kiszámítható, amire mindenki gondol, hanem egy új nézőpont. Tehát olyan, akinek van egyénisége. Azt hiszem végig ezt a szót kerestem.

Nektek mi a tapasztalatotok? Igaz nők között keresek párt, így erről van több tapasztalatom, de érdekel az ellenkező nem hasonló kaliberű problémája is. Illetve azonos nemű beszélgetési tapasztalatok is.

2017. márc. 6. 12:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
80%
Én úgy gondolom, hogy saját magadnak vagy unalmas. Szeretnéd ha valaki többet kihozva belőled, mert a belső párbeszéded fárasztó. Hogy miből gondolom? Olyan hosszan írtál, hogy engem is untatott.
2017. márc. 6. 14:43
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de nem meglátni a különlegességet a többi emberben is elég uncsi tucatdolog. Ne a bemutatkozó felszínes csevegésektől várd, hogy valaki megmutassa neked, hogy milyen izgalmas ember. Ha "izgalmas embert" akarsz;

1. legyél te is az

2. ne várd, hogy az utadba kerüljön és nyafogj, mert nincs, hanem próbálj is találni magadnak egyet. A legtöbb ember tele van jó meg egyedi meg szerethető gondolatokkal, csak meg kell találni bennük.

2017. márc. 6. 14:49
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valójában mindegyik ember unalmas, mert mindenki csak éldegéli a saját életét és kész. Fura ezt mondani, de idővel megérted. Nekem például baromi unalmas az is, ha valaki minden héten arról beszél, hogy épp hová utazott. Pedig sokak szerint utazgatni jó. Nekem semleges, nem vagyunk egyformák. Másrészt el kell dönteni, hogy társat keresel, vagy állandó izgalmat, kalandot és érdekességet. A kettő szerintem nem ugyanaz, menj extrém sportolni ha a második hiányzik. Én épp ellenkezőleg érzem, ha az illetőben megvan az a bizonyos valami, akkor bármit , de szó szerint akármit is mond, sosem lesz unalmas számomra. Ha minden nap elmondja, hogy vajas kenyeret reggelizett, az is érdekes nekem. Ha meg nem érdekel akkor bármit mondana sem érdekelne. Remélem érted. (30/F)
2017. márc. 6. 14:55
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok unalmas, csak "nem érdekli őket hogy milyen zenét,parfümöt,stb...szeretek".

Nem tudom hogy nevessek vagy sírjak.

2017. márc. 6. 15:56
 15/35 anonim ***** válasza:
Megértelek, de az az igazság, én mindenféle embernél nagy számban látom ezt.
2017. márc. 6. 18:36
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó tanács: te chaten dumálj. Nem jön át az ember személyisége, hanglejtése, gesztikulálása. Az teszi egyedivé az embert.
2017. márc. 6. 21:10
 17/35 Költőnő? ***** válasza:
Sztem hátrány az írásbeli kommunikáció ilyenkor. Nomeg ott van a társadalmi nyomás, hogy illeszkedj. Én pl biztos, hogy nem az engem kizárólag érdeklőd témákról indítanék beszélgetést, mert arra a legtöbb ember védekezőleg, tagadólag reagál, jönnek a kifogások, az meg idegesít. Így hát, ha pl egy vadidegen rámír, jönnek a kommersz, szar, üres, érdektelen beszélgetések, amire én kb képtelen vagyok, úh pár levél után általában ki is fullad az egész.
2017. márc. 7. 07:19
 18/35 anonim ***** válasza:
Mert nem beszéltél velem :D
2017. márc. 8. 13:52
 19/35 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem az, hogy ki mennyire érdekes az nem csak a másikon múlik, hanem rajtad is.

Én sajátmagamon veszem észre, hogy van olyan ember, aki nekem tetszik stb, de egyszerűen unalmas vagyok, amikor vele vagyok. Unalmas vagyok a környezetében, mert EZT HOZZA KIBELŐLEM, és ezen van a hangsúly. Valahogy van bennem is egy teljesen őrült állat, aki koncerteken felszökik a színpadra, vagy a koldusokkal partizik és iszik együtt, vagy a KFC-ben lopkodja a poharat viccből stb, mert izgalmas és érdekes stb. VISZONT nem minden ember mellett jön ki belőlem ez az állat. Van olyan barátom, akivel jót hülyéskedek, van olyan, akivel nagyon jót beszélgetek és van olyan, akivel teljesen elborul az agyam és senki nem mondhatná rám olyankor, hogy unalmas vagyok. Viszont ezek a személyiségek mind bennem lakoznak, csak rendre mindenki mást hoz ki belőlem attól függően, hogy a másik mit reagál rám. És azt gondolom, hogy ez fordítva is így létezik. Én hozom ki a másik emberből az ő adott személyemre szabott személyiségét.

Amúgy én is a Te cipődben járok, hogy olyant keresek, aki meglep, aki újat mutat, akinek jó a humora stb. Eddig kettő olyat találtam, akinél az volt, hogy csendes-kedves lány, aztán egyszer csak kimutatta a foga fehérjét és megvillogtatta a humorát és eszét, és akkor majdnem leestem a székről meglepetésemben. Mind a kettő alkalommal (4 év eltérés van a két eset között) szerelmes lettem.

Most már sokat fejlődtem, ezért tudom, hogy mik a céljaim, és mi alapján keressek. Továbbá azt is tudom, hogy nem csak a másikon múlik, hogy milyen lesz mellettem a személyisége, hanem rajtam is.

Ahogy mondtam: Volt olyan lány, aki nagyon tetszett nekem, de ő az unalmas énemet hozta kibelőlem, és én is utáltam magamat olyankor, hogy miért vagyok ilyen unalmas, és amikor vele vagyok, akkor miért nem vagyok képes érdekes és izgalmas lenni. De ez van.

Aztán rájöttem, hogy olyan lányt kell találnom, aki mellett szeretem SAJÁTMAGAMAT. Úgy értem, hogy olyan lányt, aki azt a személyiségemet hozza kibelőlem, amelyiket én kedvelek sajátmagamban.

Talán skizofrénnek tűnik, amit írtam, de aki érzett már így, vagy jött már rá ilyenre, az kérem erősítsen meg, hogy nem bolondultam meg. :) :D

Továbbá igen, szerintem is sok nőnek alacsony az IQ-ja elképesztően, de ez valószínűleg azért van, mert nálunk a családban (5 testvérem van plusz ugye a szüleim) mindenkinek 130 IQ-ja van kb, és én nagyon sokáig azt hittem, hogy ez az értelmi szint az alap a társadalomban. Aztán Gimnáziumban kellett rájönnöm, hogy az emberek valójában hihetetlenül hülyék. Akkor Édesanyám elárulta, hogy én otthon megszoktam, hogy mindenki okos stb. ,de valójában nem ez az átlag szint.

Szóval... most jól fényeztem az egómat, hogy okos vagyok :'D Japp :)

Amúgy 20 F

Minden jót! :)

2017. márc. 8. 22:56
 20/35 anonim ***** válasza:

19-es, ejha, a kfc-ből lopkodod a poharakat, elképesztően intelligens és izgalmas... te csak egy gyerek vagy, aki megy bele a hülyeségbe, ha adják alá a lovat.

kérdező, a chates ismerkedés csak kevés emberből fogja kihozni az igazi mélységeket, egy-egy szellemes riposzt persze ebbe is belefér, de mondjuk hosszabb gondolatmenetek kifejtésére abszolút nem alkalmas. teljesen más, mint egy személyes beszélgetés, ahol sokkal könnyebben és természetesebben lehet rezonálni a másikra.

2017. márc. 16. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!