Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem megalázónak a netes ismerkedést?
40 éves vagyok, az "én időmben" még nem így ment... olyan érzésem van, ha profilt készítek egy társkereső oldalra mintha "árunálnám" magam, hogy valaki végre vegyen meg. A találkozásokon megismert emberek személyisége még köszönőviszonyban sincs azzal akivel chateltem. (Le szoktam előtte csekkolni kamerán, tudom hogy a telefon nem elég:) Jómagam is nagy troll vagyok, így tudom hogy nagyon sok esetben a gyönyörű szőke nő egy szakállas bácsi valójában:)
Önmagával azonos, de teljesen más arcát mutatja. Én sem tudok velük természetesen viselkedni főleg a szégyen miatt, hogy itt kell ismerkednem. Jár-e még valaki hasonló cipőben?
Ez sokmindenen múlik.Van rapidrandi is,azt is érdemes kipróbálni.
Ne a társtalálás legyen az elsődleges cél,érezd jól magad,minden egyes taliból tudsz okulni.
Nehéz,de ha ez a mód megalázó,akkor mást kell találni, sajnos azt nem lehet elkerülni, hogy negatív élmények is legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!