Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon hogyan kell el kezedeni az ismerkedést? Mível kell el inditani az ismetkedést? F
Társkereső oldalon? Fel kell tölteni pár bombasztikus képet, amin látszik, hogy milyen jóképű vagy, és akkor teljesen mindegy...
(Én normális levelekkel szoktam próbálkozni, nem sablonnal, értelmes mondatokkal, de mivel nem vagyok divatkatalógus pasi, így nem szoktam választ kapni, így azt hiszem bár az lenne a logikus, hogy kedves levelet tanácsoljak, nem teszem)
Profil törlése menüpont alatt
haszontalan szar az összes...
Valaki azért tud a kérdésre választ adni?
Másra nem vagyok kíváncsi!
Ráírsz valami random hülyeséget, visszakérdez, hogy ezt miért írtad és máris beszélgettek; kölcsönös vonzalom volt és adja magát a beszélgetés; viccesen kiemelsz valamit az adatlapjáról és azzal kezdeményezel - nekem eddig ezek jöttek be
De keresgélj kicsit:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!