Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső oldalon hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalon hogyan kell el kezedeni az ismerkedést? Mível kell el inditani az ismetkedést? F

Figyelt kérdés
2017. febr. 26. 19:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Itt reagálnék a privátodra (de leszögezném, hogy nem vagyok profi "társkeresőző", a legnagyobb sikerem egyelőre az, hogy a többség visszaír).

"Hogy vagy? Mizujs? Van kedved ismerkedni?" - az ilyeneket hanyagold, szerintem jobb valamilyen kijelentéssel indítani és nem kérdezni (legalábbis az elején).

Random hülyeségként pl. bemásoltam egy kedvenc filmemből egy idézetet. Visszakérdezett, hogy ezt miért küldtem és írtam, hogy valahogy érdekesebbnek tűnt, mintha csak simán annyit írok, hogy "szia, szimpatikus vagy". És ezzel már el is kezdődött egy beszélgetés.

A legjobb talán, ha valami kicsit meghökkentőt írsz (de nem annyira, hogy hülyének nézzenek). A lényeg, hogy kitűnj a tömegből, akik ilyen fantáziátlan "szia, hogy vagy, mi újság" szövegekkel indítanak (persze ha Brad Pitt vagy, ezek is működnek).

Mindez persze jól összeválogatott profilfotókkal működőképes és sosem szabad elfelejteni, hogy a társkereső oldalakat csak "unaloműzésként" érdemes használni, az élő ismerkedésnek alárendelve. Ha élőben nem megy, neten sem fog menni, sőt, online sokkal több kudarcélményed lesz, mert élőben legrosszabb esetben is félig-meddig kedvesen reagálnak valamit, ha nem voltál nagyon gáz.

2017. márc. 1. 23:05
 12/13 Mcgalagony17 ***** válasza:

Nálam akkor szokott sikeres lenni a társkeresős ismerkedés, ha a pasi lazán azzal indít, hogy "Szia van kedved ismerkedni?", majd nem kell leragadnunk a "Mi a kedvenc..." - sablonkérdéseknél, mert teljesen spontán jönnek a sztorik, és a vélemények bármivel kapcsolatban. Ami abszolút sikertelen - legalábbis nálam-, a "Hogy vagy?" -kérdés, mint bevezetés. Értem én, hogy kedves gesztusnak szánják egyesek... De nekem túl sablonszerű. Igen, sajnos a tetszés nagyobb százaléka kép alapján dől el... a társkeresés online olyan, mintha egy áruházban válogatnál a polcon. Igazságtalanság, de ez van. :( Azért jó dumával rengeteget lehet javítani a kép alapján való szimpátián ;)

22/N

2017. márc. 4. 12:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem jutottam elörébb!Fogalmam sincsen mit írjak!
2017. márc. 4. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!