Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férfiak miért nem találják a párjukat?
Ismerek egy két olyan férfit aki szerintem ritka jó ember.
Átlagos a külső az igaz, de nagyon okos tényleg baromi jófej, humoros, mély érzésű. Onnan is lehet látni hogy jó ember lehet mert a nők szeretik, keresik a társaságát, nagyon jól el vannak a nők velük stb. De mégis egy nő sem akar tőle kapcsolatot. Hosszú éveken át szinglik ezek a férfiak.
A belsőt meg is kell ismerni!
Én is 1,5 hónap barátkozás után szerettem a páromba, mert megismertem és felismertem, hogy vele sok a közös vonás.
A belső mindig rejtve marad és csak az idő fedi fel azt a fajta szépséget.
De igazából én nem tudok tuti receptet párkapcsolat szerzésre. Ha belegondolok a sajátomba, akkor olyan sok függött a véletlentől, hogy csoda, hogy megtaláltuk egymást.
Te nő vagy? Mert ha igen, akkor pontosan tudnád, hogy miért nem kell másoknak sem.
Pasiként pedig pont foknál bele, hogy másnak miért nincs csaja.
De a legegyszerűbb az lenne, ha megkérdezed azokat a nőket, akikről a kérdésben szó van, és első kézből kapsz információkat, hogy mi a gond a sráccal.
Az emberre ugyanaz vonatkozik, ami a legtöbb egyéb élőlényre. Társat a genetikai programja alapján keres, mégpedig olyat, akit alkalmasnak talál az utódok felnevelésére. Ehhez fog vonzódni, ha nem is tudatosan. Ebben az említett tulajdonságok vajmi kevés szerepet játszanak. Ilyesmit az ember a barátaiban keres, párnak meg "falkavezért", ha nem is szó szerint. A férfi hasonlóan működik, csak más a szerep, ő a termékenységet keresi, hogy minél több utódja lehessen.
Természetesen ebbe a dologba jól bekavar az emberi tudat és személyiség, no meg a társadalom, de ez a kiindulópont.
Minek jobb lenni? Lelki szemetesládának, vagy férfinak? Nem azért keresik a nők a társaságát, mert a férfit látják benne.
Ahogy írtad, hosszú éveken át szinglik ezek a férfiak és bizony azok is maradnak. Hülyeség az, hogy előbb-utóbb mindenki megtalálja a párját. Simán vannak olyanok, akik életük végéig szüzek maradnak.
1. válaszóló megírta.
Barátnónába teszi ka nők az ilyet, Belső ? kit érdekel ?
a másik meg lehet kis farkuk van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!