Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nőkből lesznek a macskás nők, akik soha nem találják meg a párjukat?
Láttál már olyan posztokat fb-on, hogy: "minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat/macskámat". Belőlük.
Akik azért tartanak kutyát/macskát, mert feltétel nélkül szereti őket, akkor is bújik, ha előtte kiabált vele/megverte, és már azért örül, ha hazatér. Ezeknek az elvárásoknak meg ugye az emberek nem igen szoktak megfelelni, úgyhogy marad az állattartás.
Figyelj nekem egy srác haverom azt mondta a nők közül csak az nem kel el, aki vagy iszonyatosan ronda vagy egy rakás sz ar a személyisége. Utóbbiba az is beletartozik, ha a végletekig válogat, és egy tökéletes félistent vár, mondván az jár neki.
Harminc felé közeledve úgy látom, tényleg MINDNEKI elkel, ha csak kicsit is reálisan akar párt találni. A tökéletest hajszoljó lányok meg évek óta szinglik. És tudom, hogy nem azért, mert "nincs férfi".
Én is ismerek ilyen lányt, aki valószínűleg egyedül marad. 26-27 év körüli, nem volt még barátja, a személyisége nagyon nem vonzó (beképzelt, flegma, ki ha én nem) és külsőre sem az az elragadó. Nem mondom rondának, de nem is az a kategória, hogy az ember elviselje tőle a sok szart, amit művel.
Na ő ha nem változtat nagyon gyorsan, akkor 100%, hogy egyedül fog maradni. Belőle is ilyen macskás nő lesz.
Válogatós nők.
De vannak kutyás nők.
és ez miért baj?
a, nem kell mindenkinek szaporodnia, még 20 év és úgyis túlzsúfolt lesz a bolygó
b, sokan szeretik a macskákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!