Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyább fiúk tényleg 30 felett találják meg csak párjukat?
Sokat próbálkoztam mindig kudarc volt. Barátnőm alig volt társkeresőn sose volt sikerem. Viszont most hogy elmúltam 30 Több nő is próbálkozik nálam. Ismét felmentem társkeresőre és csoda de sok átlagos nő visszairt, pedig kicsi a jövedelmem. És bizony ismerkedni akarnak, levelezünk stb.
Lehet azért mert én is gyereket szeretnék és ketyeg az órájuk vagy már sokat csalódtak a helyes jó pasikba? Mi lehet az ok?
Lejjebb adják az igényeik.
Neked még nincs saját gyereked, nevelheted az övéket, vagy szülnek neked egy sajátot. :D
A legtöbb 30 éves pasi már régen foglalt, házas, vagyis marad a maradék. Azok vagytok ti.
Aztán ne csodálkozz, ha párod esetleg sokat túlórázik, mert azért a libidót mégis csak egy izmos 25 éves macsó mozgatja meg rendesen. :D
Nekem például már huszonévesen is a 30 feletti férfiak tetszettek inkább. Általában érettebbek, nyugodtabbak, tapasztaltabbak voltak, kifinomultabb humorérzékkel, komolyabb tervekkel, életcéllal. Már hajlandóbbak voltak olyan szinten elszakadni az anyukájuktól, hogy ha komolyabbra fordul a kapcsolat, esetleg ketten, külön közös jövőt kezdhetnénk.
A 30-40-es korosztálynál már ritkán volt olyan, hogy a haverok mindenekelőtt.
Velük már nem volt az hogy buli, buli hátán, vagy az ellenkezője, hogy ki sem meri tenni a lábát a házból, mert fél elmenni egy kicsit szórakozni.
Szóval a többségük már stabilabb, kiegyensúlyozottabb, több az élettapasztalatuk, sokan közöttük szereztek már egy kis önbizalmat.
"Oké, de ha annyira lejjebb adják a nők az igényeiket 30 felett, akkor miért látom azt, hogy a legtöbb elvált harmincas, elvált nőnek rövid időn belül jóképű, gazdag palija lesz?"
Ezt te hol látod? Általában azok a pasik a fiatal 20-es cicababa pipikre mennek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!