Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csúnyább pasinak megszerez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnyább pasinak megszerezni vagy megtartani nehezebb egy nőt pénz nélkül?

Figyelt kérdés
2016. jan. 22. 07:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%
Ha te 5-ös vagy keress 5-ös nőt. Ne tizest, mert az nem neked való...
2016. jan. 22. 07:17
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Bármelyik pasi talál pénz nélkül olyan nőt, aki illik hozzá.
2016. jan. 22. 07:24
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
Objektíven nézve exem nem volt szép, szinte már majomszerű vonásai voltak, de szerelmesen nekem nagyon tetszett és karakteresnek tartottam az arcát. Én se vagyok egy fullos csaj, átlagos arc, kis mellek, egyedül a vékonyság dob rajtam valamit külső terén. Szóval az egész kapcsolatunk alatt azon sírt, hogy egy olyan gyönyörű csaj, mint én mit keres mellette, és majd biztos elhagyom egy adoniszért. Már itt elkezdte verni a szegeket abba a koporsóba. Aztán drágábbnál drágább ajándékokkal lepett meg szülinapomon. (telefon, nemesfém ékszer, stb) És valahogy nem értette, hogy én nem attól leszek boldog, hogy ő halálra gürizi magát, hogy ezeket a drága ajándékokat megvegye nekem hanem pl. az állandó döglés és filmezés helyett néha valami tartalmasabb programot szervezzünk, vagy akár sétáljunk. Végül szakítottunk, mert ugyan apróságokkal elhalmozott, virág, stb, de nekem a tartalmasabb együtt töltött idő többet jelentett volna. A nála döglés is abból állt, hogy én sorozatot néztem, ő meg aludt.
2016. jan. 22. 07:52
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem megszerezni. Mert aki csúnya, már odáig is nehezen vagy egyáltalán nem jut el, h megszerezzen valakit.
2016. jan. 22. 08:00
 5/14 anonim ***** válasza:
65%

Egyetértek egyébként a 2-essel, csak itt ezen az oldalon az emberek el vannak tájolva magukat illetően.

Több ffi is küldött már nekem képet. Akik magukat átlagosnak mondták, azok mindig csúnyácska, egyáltalán nem jó kiállássú, de még csak nem is stílusos-divatos megjelenésű férfiak voltak.

Persze mind azt hangoztatta, hogy ő csak egy átlagos lányt szeretne és kb. ilyenre gondoltak, mint átlagos lány DD

[link]

[link]

[link]

CSak szólnék, h ezek nagyon nem átlagos csajok, helyre kéne tenni magatokban a fogalmakat és sikeresebbek lennétek.

A másik meg: azért mert valakinek a kinézete olyan egyszerűnek, hétköznapinak tűnik, még lehet, többe kerül a rajta lévő ruha, mint a te havi fizetésed és igen, nem fog leállni csóró pasival, hiába a te szemedben csak "átlagos" A jómód nem átlagos. Ha te egy kapucnis pulóveres pasi vagy, akkor a fehér szövetkabátos csajnál nem leszel befutó.

2016. jan. 22. 08:20
 6/14 anonim ***** válasza:
Csak szólok kedves utolsó, hogy vannak elég drága kapucnis pulóverek is...
2016. jan. 22. 09:36
 7/14 anonim ***** válasza:
47%

Nincs gondom a kapucnis pulcsival, de stílusos ffi utcára nem hord olyat, csak sportoláshoz, kiránduláshoz.

Stílusos, elegáns nőnek meg hasonló kaliberű ffi kell. Mi ezzel a gond?

A kapucnis pulcsis pasi próbálkozzon kapucnis pulcsis csajoknál. Jah, h az nem tecc. Itt a sikertelenség oka.

2016. jan. 22. 09:45
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel mi van a csajon ha amúgy jó csaj, kapucnis pulóverben is ugyanúgy fog tetszeni, mint a most divatos megjelenésben...Nem ez a döntő :) Míg te azt mondod, hogy egyszerűen öltözködés alapján is szelektálsz...hát érdekes...Azt, hogy ki milyen jól néz ki, nem a ruha fogja eldönteni (legalábbis szerintem). Láttam már sok 10/10-es scajt is, aki szeret kényelmesen öltözködni, nincs ezzel semmi baj szerintem.
2016. jan. 22. 11:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Van, akinek más a stílusa, mint ami a "mainstream"-ben elő van írva...Ha már mindig a STÍLUSOS szó jött elő. stílusból sokféle van...
2016. jan. 22. 11:14
 10/14 anonim ***** válasza:
77%

Ha szerinted ez pénzfüggő, akkor neked már megszerezni is kvázi lehetetlen lesz.

Miközben egy nőt mindig megtartani nehezebb.

Plusz gondolkodj el azon, hogy nem egy vagyontárgyról van szó.

Önálló akarattal rendelkező ember.

Vagy jó neki veled, és marad, vagy nem jó,és elmegy.

Másképp kell hozzáállni.

Mit tudsz nyújtani, amiért jó veled lenni?

Ha ez csak pénzben mérhető, akkor sose lesz nőd.

2016. jan. 22. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!