Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnyább pasinak megszerezni vagy megtartani nehezebb egy nőt pénz nélkül?
"Mit tudsz nyújtani, amiért jó veled lenni? "
ha tetszel a csajnak, és normális vagy az már nyerő.
Én csinos, helyes nőnek tartom magamat (persze nem szépségkirálynőnek), és ha egy "csúnyább" pasi akar megkörnyékezni, van néhány tanácsom neki.
1. A külső nem minden - a "kémia" és a kisugárzás NÁLAM sokkal fontosabb.
2. Fontosak a hasonló személyiségjegyek, célok, és érdeklődési körök - ne akarj átformálni, de te se tettesd magad olyannak, amilyen nem vagy, hogy engem lenyűgözz.
3. Ne teperj görcsösen - hidd el, hogy tetszel/szeretlek, ne akard folyton-folyvást bebizonyítani, hogy te mekkora ász vagy, milyen gazdag/okos/sikeres. Nincs szükségem olyan pasira, aki állandóan le akar nyűgözni.
4. Ne akarj lehúzni, csak mert úgy érzed, ha lefogyok/megemelik a fizetésemet/másoddiplomát szerzek/új barátaim lesznek, te már nem leszel elég jó nekem.
5. SOHA NE RIVALIZÁLJ VELEM - tisztellek és becsüllek az értékes tulajdonságaidért és a sikereidért, de cserébe ugyanazt várom.
Az exem volt ilyen. Csúnya, de kedves aranyos srác volt. Szinte minden pontot "megszegett".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!