Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért növekszik folyamatosan a párkeresők száma, főleg a 25 feletti diplomás nők körében? Miért nem találják a párjukat az emberek?
A cikk elég érdekes fogalmazza meg azt, hogy ha a nő diplomás, tehát feltehetőleg jól keres, akkor nem szorul rá arra, hogy legyen egy pasi mellette. Ugyanis akár tetszik egyeseknek, akár nem, nagyon sok alacsony végzettségű, alacsony keresetű nő azért költözik össze valakivel, mert így tud csak különköltözni a szüleitől. Ami nem garancia arra, hogy boldog is a párkapcsolata, de statisztikailag már nem egy személyes a háztartás.
Egy önálló, diplomás nő senkivel se fog összecuccolni azért, hogy felezze a rezsit.
A diplomás pasik pedig feltehetőleg jobban keresnek, mint a kevésbé iskolázottak, és minő meglepetés, ők könnyebben találnak maguknak partnert is.
Lehet ezt magyarázni meg kozmetikázni, de a helyzet az, hogy összeköltözésnél, hosszú távú kapcsolatban igenis fontos, hogy kinek milyen az anyagi helyezte.
A cikkben pedig ugye azt is írják, hogy diplomás nőből eleve több van, mint diplomás férfiból.
Viszont nem minden pasi akar diplomás nőt, sok esetben elég, ha jó a teste, és be tudja kapcsolni a mosógépet.
Mert ezeknek a nőknek a leg első dolog az, hogy mivel foglalkozik a férfi akit keresnek.
Mert a normális, tisztességes, szabály betartó, közép szintű életű, átlag keresetű, (nem beszélve a szakemberekről) férfiakra nem tekintenek férfiként, lenézik a nők, unalmasnak tartják, nincs semmi plusssz, nincs villa nincs bmw stb.. Menekülnek is külföldre azzal védekezve hogy milyen bénák kevesek a férfiak. Nekem férfiként mondjuk nincs igényem arra hogy kitanulok tökélyre kriszkrasz nyelveket vagy bármit amire verhetem a mellem, s ezt várnám áll a kapcsolatba is, de egyébként kitörölhetném vele a sggem mert minek ha úgy se használható?.
Elég komoly probléma ez, én magam is ezt látom, tapasztalom. Én magam is egyedülálló vagyok most, jó pár kapcsolattal, próbálkozással a hátam mögött, nem egyszerű a dolog, az a véleményem, hogy főleg a nőknél van probléma fejben és elvárásokban (most biztos le fognak pontozni, természetesen férfiak oldalán sem stimmel minden, de inkább női oldalnál látom a vergődést).
Egyrészt már több a társkereső korú dimplomás nő mint férfi, most ennek okaiba ne menjünk bele (oktatási rendszer, stb.), a másik h, nincs megbecsülve a szakmunkás, kétkezi munkás (pedig ha tudnák, hogy egy jó ács vagy asztalos milyen keresett és milyen jól meg lehet belőle élni).
Ezeknek a nőknek marha magasak az elvárásaik (tisztelet a kivételnek), mindenképpen olyan partnert szeretnének aki képzettségben, műveltségben felveszi velük a versenyt, sőt magasabb szinten áll, egzisztenciálisan is magasabban pozícionált legyen és még számos egyéb elvárás, "mert megérdemlik" alapon.
A lényeg az, hogy nincs annyi igényeiknek megfelelő férfi, mint ahány ilyen nő van. Az igényekből pedig nem adnak lejjebb. Magyarán jön a magányos tengődés hosszú évekig, míg be nem látják, hogy rosszul gondolkodtak eddig vagy soha nem is lesz normális társuk (környezetemből erre is tudok példát (36 éves, magát roppant okosnak képzelő nő, aki még mindig gyermektelen, komoly kapcsolat nélkül, de ha megkérded milyen palira vágyik fél óra míg felsorolja minden elvárását egy férfivel szemben).
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!