Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért növekszik folyamatosan a párkeresők száma, főleg a 25 feletti diplomás nők körében? Miért nem találják a párjukat az emberek?
Az én véleményem úgy hiszem a nők egy részére vonatkozik.
Szerintem erre a korra a nők bizonyos hányada már megtapasztalta, hogy milyen egy párkapcsolat. A nők részéről sokszor nagyon sok energiabefektetéssel jár, mert elmennek dolgozni és utána még a háztartásról meg a párjukról is gondoskodni kell (ugyanis sok férfi még úgy gondolkodik, hogy a nő feladata a takarítás, stb.). Plusz erre jön még, ha a pasi megcsalja vagy lecseréli (mert sokuk tévedésben van és azt hiszi, hogy úgy élhet akár egy rocksztár...pedig egy átlag pasas legnagyobb erénye, /ha már a fizetése, külseje nem kiemelkedő/, hogy hűséges és az élet minden területén számíthat rá a párja.)
Ilyen tapasztalatok után a nő elég keserű szájízzel vág bele újabb kapcsolatba és ilyenkor változik meg a mérce nála, hogy akkor a minél tehetősebb pasira hajt, mert ha otthon kiszolgálószemélyzetnek kell, meg úgysem számíthat rá, meg úgyis csajozgat, akkor legalább pénzzel tömje ki a férfi. Nade tehetős férfi meg nincs olyan sok, ezért ezek a nők inkább választják a magányt mert még egyedül is jobb.
21 vagyok. Na látod 23-as, a hozzád hasonló palik miatt ábrándulnak ki a nők. Nem azt kérded hol segíthetsz a párodnak, meg hogy mindkettőtöknek jobb legyen, hanem csak a saját kényelmedet, élvezetedet hajtod.
Amúgy nem azt mondom, hogy akkor egy bizonyos kereseti összeg felett legalizálva van, hogy megcsaljanak, de ha már így is úgy is kihasználnak, akkor legalább anyagilag jól járjak.
Személy szerint, ha te lennél a férjem az általad felsoroltakat csak abban az esetben viselném el, ha legalább havi 1 millát keresnél és az összeg fele felett én rendelkezhetnék. Na, abban az esetben talán még egy magadfajta pondrót is elviselnék (ha már nem sikerült normális férfit találnom).
Persze emellett valószínűleg én is pasiznék.
"olyannal is akivel még csak nem is találkoztam de már rácuppant a bankkártyámra hogy csináljuk már közösre mert nincs hova utalja a pénzét"
Te teljesen hülyének nézel mindenkit?
Azért, mert a legtöbb nő elvárási az egekben vannak, mivel sokszorosan túlértékelik magukat.
azt látom, hogy a legtöbb magyar nő teljesen alkalmatlan komoly kapcsolatra: legyél 190, keress többet, mint ő, legyél bunkó, de gyengéd, magabiztos, javíts meg mindent stb., ne mutass gyengeséget, vidd utazni.
a másik meg az, hogy sportot űznek abból, hogy amíg fiatalok, fűvel-fával lefekszeknek macsókkal, esetleg szülnek is nekik, aztán 30-35 évesen gyerekkel vagy anélkül, de már meghízva kicsit még mindig brutális elvárásokkal keresnek pasyt.
azon meg jót mosolyogtam, hogy vki írta, h a diplomás nők művelt párt akarnak :DD
ez igaz, csak ebben az országban a diplomás nők többsége egyszerű, mint a szög: általában gagyognak vmit angolul, tudnak helyesen írni, és visszamondják szó szerint, amit tanultak, oszt ennyi.
ezt nem rosszindulatból írom, az ügyfeleink közül a legbutábbak a tanítónők és más bölcsész végzettségű nők.
de semmit nem tudnak egyedül megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!