Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha egy pasi a közeletekben elvörösödik, dadog, hebeg-habog, verejtékezik, feltűnően zavarban van, arról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Szánalmas kis nyomoréknak tartjátok vagy jó érzés látnotok azt, hogy ilyen nagy hatást gyakoroltok egy férfira?2017. febr. 19. 21:47
11/20 Rumi bátya válasza:
Uh azt hittem lányrol van szo :D
12/20 anonim válasza:
Nézd... én ugyan nem nő vagyok, de azért beleszólnék.
Szóval az a véleményem, hogy amelyik nőnek nem tetszik, hogy ő számodra egy lélegzetelállító teremtmény... nos, attól igazából nincs is miért elakadnia annak a lélegzetnek.
Szóval csak nyugodtan :) vörösödj el, meg minden...
13/20 anonim válasza:
Aranyos, érzelmekkel teli ember, nem pedig egy tuskó aki öntelt és nagy arccal hú most ő a "Jani", és érzelemmentes v érzéketlen. Tehát jó sok érzelem van benne, és nálam ez fontos, nem kell, hogy olyan "alfahím-típus", "na majd én megmondom" legyen.
14/20 anonim válasza:
Csak ne fingja el magát, az a lényeg.
L 18
15/20 anonim válasza:
13.vagyok, tőlem pukizhatna is.
16/20 anonim válasza:
Édesnek tartom, de azért nyögje ki valahogy mit akar, ne másnapig álljunk ott. :D
17/20 A kérdező kommentje:
Nem rólam van amúgy szó, csak a minap egy '80-as évekbeli filmben láttam egy ilyen jelenetet, ez ihlette a kérdést. Az ürge remegett, mint a kocsonya, dadogott, és nagy nehezen átadott a nőnek egy csokor virágot. A nőnek láthatóan tetszett a dolog. Kíváncsi voltam, az életben is megtörténhet-e ez ugyanígy. Szerintem nincs olyan nő, aki ettől ne olvadna el legalább egy kicsit...
2017. febr. 19. 22:36
18/20 anonim válasza:
Jó érzés is lenne, mert igy tudnám hogy hatással vagyok rá ami ugye jó, nekem biztató :). Nem tartanám nyomoréknak, hanem aranyosnak, olyan emberinek. És úgyis feloldódik idővel.
19/20 anonim válasza:
Mivel olyan hú de gyönyörű nem vagyok,ilyen veszély nem fenyeget! :DDDDDDDDDDDD Amúgy aranyosnak tartanám.
20/20 anonim válasza:
Ez már túl sok lenne, kényelmetlenül érezném magam és zavarna. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!