Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen nyámnyila sok pasi a szorakozóhelyen?
Annyira borzaszto hogy nem mernek oda menni a lanyhoz, csak bamuljak de majd kiesik a szemuk... de az hogy odamenjenek a csajhoz az mar luxus..
Nagyon durva hogy a mai pasikban nincs semmi ferfiassag...
1.Lehet a bámulás kielégítő nekik.
2.Megunták már a visszautasításokat és tartanak az újabbtól.
3.Párkapcsolat mellett nézelődnek, ettől tovább nem akarnak merészkedni.
4.A mai férfiak közül elég sokan elkényelmesedtek már, ugye egyenjogúság van.Kezdjen a nő, ha tetszik neki az illető.
Nőként azt javaslom, próbáld meg te a kezdeményezést, ha nagyon érdekel az a férfi.Lehet sikered lesz. ;)
Ez nagyon nagy mértékben az miatt van, hogy a mai lányok csak a pénzes pasikra buknak ( ezt nem rád értem, kedves kérdező). Ha nincs kocsid, meg millióid, akkor a lányoknak már nem kellesz. Ezt mi pasik is tudjuk és egy idő után, hidd el neked se lenne kedved odanenni egy lányhoz azért, hogy elküldjön 2 perc múlva.
Lehetsz rendes a csajjal, oda lehetsz érte, de semmit nem érsz el vele, ha üres a pénztárcád. A lányok az ilyen srácokat messziröl kerülik. Párszor próbálkozol, de rövid úton rájössz, hogy nincs értelme.
Így alakul ki az, amit te is írtál, hogy nem lépnek a srácok a lányok felé, ez persze a rendes lányokra nézve is rossz.
A másik dolog meg az, hogy a lányok szeretik lepattintani a jelentkezőket, a discoba. Tipikus szöveg a " van párom, csak bulizni jöttem".
Ha egy pár ilyenbe belefutsz, elég ahhoz, hogy ne menj már oda egy lányhoz se.
Írásommal nem akarok álltalánosítani, sem téged megbántani kedves kérdező, de ez igenis így van, saját és baráti köri tapasztalatokat írtam le.
Nem adsz megfelelő jeleket. Érdekes, hozzám odajönnek. Nem csak szórakozóhelyen, utcán is, akárhol. Van amikor csak néznek, lehet van barátnőjük vagy túl jó vagyok hozzájuk stb. Ilyen ez. A "mai pasikban"? Te éltél évtizedekkel ezelőtt is? Régebben másabbak voltak a férfiak? Nem hinném.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!