Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert ilyen nyámnyila sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen nyámnyila sok pasi a szorakozóhelyen?

Figyelt kérdés

Annyira borzaszto hogy nem mernek oda menni a lanyhoz, csak bamuljak de majd kiesik a szemuk... de az hogy odamenjenek a csajhoz az mar luxus..

Nagyon durva hogy a mai pasikban nincs semmi ferfiassag...

2017. febr. 19. 05:02
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

#26 hát nekem nem lenne szivem ilyeneket mondani egy pasinak, még ha esetleg nem lenne az esetem külsőre.. :)

Sajnos én is ezt tapasztalom így a nagyobb baráti köreimben hogy tényleg csak a kinezetre és a pénztárcára mennek.. és ez miatt általánosítanak a pasik sokszor :\

És azk a lányok akik a kivételek közé tartoznak, semmibe nézik őket..

Na de hát ez van ezt kell szeretni. Ilyen világot élünk :D

2017. febr. 21. 15:16
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
nem, nem kell szeretni, hogy ilyen világban élünk. persze az egész világot nem lehet megváltoztatni, de ha te nem vagy ilyen, az kicsiben máris elegendő, hogy valami jó irányba mozduljon
2017. febr. 21. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!