Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert ilyen nyámnyila sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen nyámnyila sok pasi a szorakozóhelyen?

Figyelt kérdés

Annyira borzaszto hogy nem mernek oda menni a lanyhoz, csak bamuljak de majd kiesik a szemuk... de az hogy odamenjenek a csajhoz az mar luxus..

Nagyon durva hogy a mai pasikban nincs semmi ferfiassag...

2017. febr. 19. 05:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
27%
tul jo vagyok hozzajuk...edddddes istenem miss tökèly..
2017. febr. 19. 07:46
 12/32 anonim ***** válasza:
78%
9-es! Mi alapján ítéled te meg ezt? Hogy te túl jó vagy hozzájuk? Ahha, szóval a nagy duma itt is megvan. Vagy még sem a belső értékek????? Szánalmas a női felfogásod. Kérdező, pont az ilyen nagyképű rihék miatt nem mernek odamenni szerencsétlen srácok. Mert túl jók vagytok..... Pffff.... Jah, önigazolás képpen, bassz majd ki instára 1-2 fotót és számold hányan lájkolják. Te haszontalan....
2017. febr. 19. 07:52
 13/32 anonim ***** válasza:
10%

# 12 te személyeskedsz, . :) miért kötsz bele abba amit írok? Az átlagnál nagyobb önbizalmam van, tudom hogy mit érek, tudom hogy jó nő vagyok. Nem vagyok szegény kislány, ez zavar? Sok férfi fél a magabiztos, ön azonos nőktől. Nem új dolog számomra.

Mikor írtam én hogy a belső érték fontos? Nyilván az is kapcsolatban, de ne magyarázd nekem hogy te nem külső alapján ítélsz elsőre. A külső fontos. " Jah, önigazolás képpen, bassz majd ki instára 1-2 fotót és számold hányan lájkolják." Én a pénzt szoktam számoli nem a kike-okat. :)

2017. febr. 19. 08:11
 14/32 anonim ***** válasza:
95%

Ezzel a felfogással kérdező olyan vagy, mint egy buta kis csitri, egy ribizli, aki épp beszabadult egy diszkóba, és azt hiszi, hogy minden pasi őt akarja.

Tudod attól, mert egy fiú megnéz egy lányt, még nem azt jelenti, hogy akarna is tőle valamit. Ha neked pedig az a férfiatlanság meg nyámnyilaság jele, hogy egy fiú nem kezdi el csapni a szelet az összes olyan lánynak, aki bekerül a látóterébe, akkor nevetségesen ostoba vagy.

Mellesleg gondolom ha megkörnyékezett volna téged sok pasi, az neked egy f@ sza önigazolás lett volna, hogy téged mindenki akar, majd szépen le is pattintottad volna egytől-egyig az összeset mindenféle kitalált hazugsággal, miszerint "van barátom", "a páromat várom", "nem ismerkedek" stb. Akkor mégis miért várod, hogy a fiúk megkörnyékezzenek mindenkit? Szánalmas.

2017. febr. 19. 08:47
 15/32 anonim ***** válasza:
80%

Ez szerintem úgy van, mint ahogy sokan bámulnak ezt-azt-amazt, pl. kirakatban, de nem mennek be megvenni.

"Szép, szép, de otthonra nem kéne."

Hogy miért, az lényegtelen.

Aki tényleg akar valamit, oda fog menni, hidd el.

2017. febr. 19. 09:01
 16/32 anonim ***** válasza:
53%

A mai férfiak nem tudnak ismerkedni/udvarolni!

Még férfikét is elismerem ezt a tényt.

Az egy másik kérdés, hogy a mai nők meg nem tudják fogadni az ismerkedést, az udvarlást. Ha valakit el akarnak utasítani, akkor azt nem tudják kedvesen megtenni, hanem jön a "ne röhögtess veled?" stílus.

Másrészt még ha remeg is a lábuk, hogy odamenj, akkor is ha megteszed, akkor rögtön jön a jégkirálynősködés, mert valami női magazinban azt olvasták.

Ez pedig kudarcélmény kudarcélmény hátán, így aztán az ember egy idő után leszokik róla.

(ui: egyébként ha jelzed a pasinak, hogy örülnél ha odamenne az is sokat segít, a csajok többsége viszont a jégkirálynő viselkedésből fakadóan egy mosolyt vagy bólintást nem ereszt meg)

2017. febr. 19. 09:40
 17/32 anonim ***** válasza:

- nincs önbizalmuk

- nem tudják, hogyan közeledjenek és mit mondjanak/csináljanak

- félnek a visszautasítástól (azaz külső reakcióktól teszik függővé az önbecsülésüket)

2017. febr. 19. 09:46
 18/32 A kérdező kommentje:

Nem vagyok se buta, se csitri se ribizli.

Nagyon sok szorakozohelyen megfordultam már.. szoval tudom miről beszélek..

A kérdésemet meg pityókásan írtam a sokadik kudarcom után..:D

Ja és nem vagyok elégbátor hogy kezdeményezzek, mert alapból nagyon önbizalomhiányos vagyok. :D

Úgy hogy várom tovabb a szőke herceget fehér lovom, aki sose jön el:D

2017. febr. 19. 09:57
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a legtöbb ember nem diszkóban akar ismerkedni, mert ott igen kicsi az esélye, hogy hosszútávú lesz a dologból.

Meg miért kéne mindenkihez odamenni ismerkedni? Ha te odamennél 3 pasihoz, és mind a 3 diplomatikusan azt mondja, hogy kopj le, akkor gondolom te sem mennél oda a 4.-hez, mondván "úgyis elhajt". Máskor meg pont amiatt sírnak a lányok, hogy "a pasik mindenkire ráhajtanak". Most ha ráhajt mindenkire, az a baj, ha nem akkor meg nyámnyila és férfiatlan??? Döntsétek már el végre, mert a kettő együtt nem megy!

Meg ne csodálkozz azon, hogy sok férfi nem akar ismerkedni, amikor egyre több az olyan buta liba, aki egy "szia, hogy vagy?"-ra is kapásból azt válaszolja, hogy "bocs van barátom". El kéne végre fogadni, hogy nem mindenben a férfiakat kell okolni meg hibáztatni, mert bizony a lányok/nők többségében is van hiba bőven.

2017. febr. 19. 10:20
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, azt javasolom,h ha teszik egy pasi es nez,akkor kezdj el mosolyogni ra meg kuldj csokot. Mehetsz meg kozelebb is fele.

Mindket elettarsam szorakozohelyen ismertem meg.

A visszautasitasok nagyon letorik az ember onbizalmat.

N

2017. febr. 19. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!