Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert ilyen nyámnyila sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen nyámnyila sok pasi a szorakozóhelyen?

Figyelt kérdés

Annyira borzaszto hogy nem mernek oda menni a lanyhoz, csak bamuljak de majd kiesik a szemuk... de az hogy odamenjenek a csajhoz az mar luxus..

Nagyon durva hogy a mai pasikban nincs semmi ferfiassag...

2017. febr. 19. 05:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
96%
Mert ha odamegyek a lányokhoz táncolni, akkor vagy arrébb mennek, vagy elküldenek melegebb éghajlatra.
2017. febr. 19. 11:22
 22/32 anonim ***** válasza:
86%
Én nem járok már szórakozó helyekre egy jó ideje,de amikor jártam,volt,hogy odamentem lányokhoz. A legtöbbször mi volt a reakció? Van barátom. Oké, csak tudnám,hogy melyik lehetett a barátja a sok közül akivel elvolt az este folyamán, tánc, smárolások, stb. Voltak még "Nem vagy az esetem" válaszok is. Bár másra mire is számíthatott az ember,ha nem jóképű. Az ilyen dolgok után, már oda sem mentem senkihez. Egyszer-kétszer volt valami siker féleségem, azzal meg nem mentem sokra.
2017. febr. 19. 12:14
 23/32 anonim ***** válasza:
87%

Egyik ismerősöm, aki izmosabb meg nem is csúnya, pont ezt tesztelte egyszer az egyik buliban.

Összesen 15 csajhoz ment oda, és mindegyik mosolyogva küldte el a p..csába, mert "van barátom", "nem így szokás ismerkedni", "hagyj békén", "ne zaklass" (amikor odament és annyit kérdezett, hogy "hogy vagy?"), "törődj a saját dolgoddal", és "szánalma, hogy nincs csajod".

Ezek után mit csodálkozol, hogy az átlag ember nem kér az ilyen diszkó ribizlikből?

Most csak azért menjenek oda hozzád (is), hogy az egótól túltengve "én mindenkinek kellek" elképzeléssel, melldöngetéssel elküldhesd őket melegebb éghajlatra, és letörhesd az önbizalmukat? Inkább ez a gusztustalan és szánalmas. Ha nem akarsz tőlük semmit, miért várod el, hogy hajtsanak rád?

Ha meg te is akarnál X-től valamit, akkor küldj jeleket, kacsintgass, vagy mosolyogd el magad, ha rád néz, esetleg veheted a fáradtságot és te is odamehetsz hozzá beszélgetni, tudod nem tilos.

De szánalmas azt elvárni, hogy csak azért környékezzen meg sok pasi, hogy lekoptathasd őket, aztán ha nem környékeznek meg, akkor meg jön a "mai férfiakban nincs semmi férfiasság" című unalmas hiszti.

A 10. bunkó lekoptatás után nem fognak odamenni a 11.-hez, hogy "hátha". Gondolom a csalódásokból meg az ellenszenvből neked is eleged lenne egy idő után, és te sem mennél oda automatikusan ahhoz, aki mondjuk tetszik, vagy akivel beszélgetnél. Ennél már csak az a szánalmasabb, mikor valaki egy szimpla köszönésre is egyből odaböfögi, hogy "bocs van barátom".

Nem az a megoldás, hogy egyből teli torokból szidod a fiúkat/férfiakat, hanem igenis néha magatokba kéne nézni, mert ti sem vagytok szentek és hibátlanok.

2017. febr. 19. 14:11
 24/32 anonim ***** válasza:
47%
Én is teszteltem ezt sokszor, a "legdurvább" elutasítás az volt, hogy mosolyogva elfordulnak, esetleg finoman eltolnak. De olyan 10 megközelítésből 4-5 hosszabb-rövidebb tánc és 1-2 csók össze szokott jönni, ha épp jó hangulatban vagyok.
2017. febr. 19. 14:19
 25/32 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó, akkor te bitang jól nézhetsz ki.
2017. febr. 19. 14:32
 26/32 anonim ***** válasza:
2017. febr. 19. 19:46
 27/32 anonim ***** válasza:

"Utolsó, akkor te bitang jól nézhetsz ki."

Azt nem mondanám, arcra sokan helyesnek tartanak, de vékony vagyok + csók után egyelőre nem tudom továbbvinni a dolgokat, ami kicsit frusztráló néha:D

2017. febr. 19. 19:54
 28/32 anonim ***** válasza:
84%
Azért, mert a mai lányok a két lábon járó pénztárcákkal akarnak csak táncolni, mindenki más automatikusan el lesz küldve melegebb éghajlatra.
2017. febr. 19. 23:08
 29/32 anonim ***** válasza:

Félnek az elutasítástól, nem akarnak balekot csinálni magukból. Ami a férfiasságot illeti, van abban némi igazság, hogy sok fiatal srác nem tudja hogyan kell viselkedni egy Nővel szemben, de a lányok többsége sem tudja mit illik reagálnia egy Férfi kezdeményezésére. Ez sajnos kölcsönös, az illemtan teljesen kiment a divatból, a neveltetés során erre minimális figyelmet fordítunk.

39F

2017. febr. 20. 10:00
 30/32 anonim ***** válasza:
13-as, akkor te qr.va vagy. Az is érdem. De ne keverd össze, a "de megb.sználak" és a "barátnő" fogalmat. Te ebben az útvesztőben vagy. A belső érték dolgot csak azért hoztam fel, mert a nők osztják mindig ezt a szarságot. Nem a férfiak, így nem is értem a visszakérdezésedet. De 1-et leszögezhetünk, ha valóban olyan jól nézel ki, akkor "nekem is bejönnél" akarom mondani lenne romantika seg.gből szájba, de az írásodból kiderül, hogy utána pont haza kellene menned, mert dolgod van!
2017. febr. 21. 05:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!