Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz megfelelő társat találni?
Sajnos munkám végett elég nehézkes élőben ismerkedni, a társkeresők pedig nem jöttek be, a rengeteg kamu hirdetés miatt. Mit tudnátok ajánlani, hol és hogyan ismerkedhetnék 18-28 éves korosztályig értelmes, nem bányarém nőkkel?
Minden hasznos válaszra megy a + :)
#1 +1
Esetleg egyéb tanfolyamok, klubok. Tánc, természetjárás, társasjáték, stb (stb = nem tudok több példát írni, de úgy teszek, mintha tudnék :)
Sport? Ha az időd engedi, járj hetente párszor edzeni olyan helyre, ahol közösségek vannak és nem edzőterem például. Gyorsan be lehet illeszkedni és hátha találkozol valakivel, aki szimpatikus. Plusz egészségesebb is leszel.
De én például neten is sok embert ismertem meg online játékokon keresztül, akik bemutattak ő barátaiknak stb. Később velük élőben is össze lehetett ülni csak úgy. Szóval szerintem ismerkedni sok platformon lehet, és általuk eljuthatsz a potenciális barátnő jelöltekig.
25L
Azért nehéz, mert sok a nagymacsó alfahímet játszó jó színészi képességű pasi, akik vonzzák a nőket, de mivel sok nőt vonzzanak, így gyorsan cserélgetik is, aztán az így járt nők bizalmatlanok lesznek, és megy a "minden pasi csak dugni akar", "megbízhatatlan pasik" stb.
Emellett a nők jó részének is irreális elvárásai vannak, és bedőlnek a fenti pasiknak ösztönből, és köztük ingáznak mint a flippergolyó...
(hölgyek lehet minuszolni, hátha úgy a tények megváltoznak, és a tér is görbül :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!