Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz megfelelő társat találni?

Figyelt kérdés

Sajnos munkám végett elég nehézkes élőben ismerkedni, a társkeresők pedig nem jöttek be, a rengeteg kamu hirdetés miatt. Mit tudnátok ajánlani, hol és hogyan ismerkedhetnék 18-28 éves korosztályig értelmes, nem bányarém nőkkel?

Minden hasznos válaszra megy a + :)

2017. febr. 15. 11:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
mert sok a pénzéhes büdös ribnc aki a pasijuk egzisztenciáját részesíti előnybe
2017. febr. 17. 06:41
 12/12 Sziklamester válasza:

Valószínűleg nem aktuális már a dolog, de ha ez vigaszt jelent számodra, nekem eddig nem volt párom, de nem is kifejezetten vágyom rá, valahogy nem érzem azt, hogy akarnék magam mellé valakit, meg nincs meg a kényszerem se, hogy ismerkedjek.

A képességeimmel tisztában vagyok és tudom, hogy mik nem mennek, többek közt a csajozás az nem megy nekem, mivel nincs beszélőkém hozzá és nem is mozdulok ki a munkán kívül. Bulizni sosem buliztam és nem is vagyok az a típus, amit én részesítek előnyben azt az emberek 95% nem élvezné, vagy csak szimplán nem alkalmas ismerkedésre.

Társkeresőt nem javallok, mert a legtöbb társkereső olyan funkciókért kér el pénzt, amik más oldalakon vagy pl fórumokon ingyenesek. Ha nagyon akarnának az emberek, akkor itt is ismerkedhetnének, mivel ez ingyen van és semmibe nem kerül pár szót írni magadról vagy kéréseket feltenni másnak. Ezen kívül meg tudsz levelezni is. Elképesztően sok pénzt bezsebelnek a társkereső oldalak csak azért, hogy a reménytelen embereknek társat "találjanak" de lényegében a munkát te végzed el, nem ők, ők csupán a sápot szedik le.

A hirdetéseknek sem érdemes bedőlni, mivel csupa olyan hirdető van, aki ferdít azért, hogy előnyösebb helyzetbe hozza magát másoknál, közben a valóságban meg másabb.

Leginkább az segít, ha társaságibb lény vagy és keresel olyan csoportokat, amik megfelelnek az érdeklődésednek. Mindenki maga tudja mi érdekli, valószínűleg találsz olyan érdeklődési köröket, amik a másik nem számára is ugyanolyan érdeklődést váltanak ki és nem csupán fiús vagy lányos dolgokat keresel.

Ahhoz, hogy jól tudj ismerkedni fel kell tárnod magadban azt, hogy vajon mi nem működhet és mi miatt kellene változtatnod a magad érdekében, nem másért. Önbizalmat akkor szerzel, ha a visszajelzések a számodra is megerősítést adnak, hogy rendben vagy és nem találnak unalmasnak. 18-28 éves korosztálynál meg az a jellemzőbb, hogy ilyenkor még a lányok nem tudják mit akarnak, de szeretnek céltudatosak lenni és még nagyon vágynak arra, hogy valakit találjanak, de ebben a korban hajlamosak általában véve az emberek többször tévedni, mivel nincs tapasztalatuk és nem túl óvatosak. Nem tudom hány éves vagy, szerintem próbálkozhatsz idősebb nőkkel is, akik csinosak, mert végső soron tőlük még több dolgot is megtanulhatsz.

Igazából az önbizalmadon és a kisugárzásodon múlik, hogy mennyire leszel sikeres és hogy milyen típusú nőkkel tudsz összejönni.

Remélem hasznos volt ez a wall of text tőlem, ha már találtál egy magadnak való nőt, akkor tárgytalan, de a jövőre nézve még mindig hasznos lehet.

2018. febr. 14. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!