Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok találni egy normális nekem megfelelő lányt. Mit tegyek? 20/F
Próbálkozom már egy éve kb. netes beszélgetős oldalakon, facebookon, utcán mindig nézegetem a lányokat de nem jön össze. Mondták többen hogy helyes vagyok, jól öltözködöm, 170 cm vagyok és izmosabb normál testalkatú, adok magamra, szép autóm van, jobb anyagi háttérrel rendelkezem, egyetemre szeretnék járni. Normális fiúnak tartom magam. Buszon ilyen helyeken egyetlen egy lányon nem látom hogy szemezne velem, rámmosolyogna stb. Szórakozóhelyekkel még nem próbálkoztam.
Nagyon nehéznek tartom ezt az ismerkedést és mivel egy nap 10 órát dolgozom nincs is sok időm próbálkozni.
Van valami hobbi, szabadidős tevékenység, ami érdekel?
Pl. facebookon rengeteg hobbi csoport van, ahol egy közösség része lehetsz, és ott is kialakulhat ilyen szimpátia, amiből lehet ismerkedni, eljársz programokra. Nem kell rögtön a közepébe csapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!