Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, mindenki! Most akkor mi a normális, megfelelő hozzáállás egy randi alkalmával, teljesen elbizonytalanodtam?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__45481..
Ezt a kérdést olvasgattam,és annyira nehéz megmondani,hogy mi a helyes,kifogásolhatatlan hozzáállás,egy randi alkalmával,mert nagyon különbözőek a vélemények.....
Csajok szerint,ha a pasi első randi alkalmával nem hívja meg a lányt,egy pár száz forintos ételre,italra:
-sóher,bunkó,sajnálós
Pasik szerint,ugyanebben a helyzetben(a válaszolók véleménye alapján):
- minek fizetgetne,ha nem biztos hogy utána a bnője lesz,van pénze,tud fizetni magának,nem kell ebből problémát csinálni.....
én eleve nem hívok el randira olyan lányt akibe minden elvárás és garancia nélkül ne fektetnék be pár ezer forintot, hogy meghívjam erra-arra.
nyilván ha randi alatt érzékelném, hogy mindenféle vackot összerendel és látnám rajta, hogy direktbe meg akar szivatni akkor a fagyi visszanyal alapon nem fizetnék, inkább eljátszanám, hogy nincs nálam pénz, csak hogy jól megszivassam. de ez elég szélsőséges eset. ha a 650 forintos kínai kaját nem vagy hajlandó kifizetni egy lánynak akkor miért hívod el?
persze itt felmerül a kettős mérce, hogy ha mindenki egyenlő akkor a csajok miért nem fizetnek a randin. rühellem a pénzéhes kis pics*ákat, de úgy gondolom, hogy a belinkelt sztori estében mindenképpen a srácnak kellett volna fizetnie! elvégre is 650 forintos kínairól van szó, tehát nagy valószínűséggel kizárható, hogy a csaj pénzéhes.
ha én csaj lennék biztosan szóba se állnak olyannal aki nem tud belém invesztálni egy menüt... ugyanakkor ha van olyan hülye csaj akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!