Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem ez a normális hozzáállás?
A volt pasim (majdnem 4 évig voltunk együtt) összejött egy csajjal és én tisztára megkönnyebbültem! Nem tudom miért, de úgy érzem, hogy ezzel a lánnyal sokkal boldogabb lesz, mint velem volt, sokkal jobban összeillenek.
Lehet, hogy kicsit lelkiismeretfurdalásom is volt, mivel én hagytam el, de azért, mert nagyon más volt a személyiségünk... Ma tudtam meg, és komolyan mondom, egész nap jó napom van emiatt. Viszont az összes barátnőm, akiknek elújságoltam azt mondja, hogy lökött vagyok...
Szerintem neked van igazad. Miért ne lehetne örülni más boldogságának - és miért is kellene haragosdit játszani valakivel, akivel régebben együtt voltunk?
Ne is figyelj oda a barátnőidre!
Pedro
Normális. Valószínűleg nem volt az a nagy szerelem, és beláttad, hogy nagyon nem illetek egymáshoz. Te hagytad el, és ezért érzed rosszul magad, mert mint ember, kedvelheted.
Nekem ez jön le belőle.
16/L
Bárcsak minden exbarátnő ilyen lenne és akkor nem kéne azon gondolkozni, hogy mikor hívogatja a volt barátját és zaklatja, hogy legyenek újra együtt, stb.
Szerintem teljesen normális! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!