Normális az én koromban ez a hozzáállás? 16/L.
Nem akarok járni, csókolózni, lefeküdni senkivel, mert félek az érzéstől. Volt már barátom, igaz csak 1, és nagyon rossz volt vele... Nem feküdtem le vele, csak csók volt, de az is undoritó. Nem akarom, félek elveszteni, vagy akár csak pettingelni is, mert nem tudom, milyen érzés mást megérinteni, vagy ha engem érint meg vki... Sőt, undorodom az emberek érintésétől. Van 1 srác aki tetszik, sőt azt hiszem mondhatom "plátói szerelemnek" is, de neki is csak azért tenném meg, hogy neki jó legyen, szal csak muszálybol.
Normális ez? :S Ha valaki tud, segitsen. (Le is szolhattok nyugodtan -.-")
Szerintem ha pl. összejönnél vele, akkor kellene, hogy időt hagyj magadnak és ő is Neked, amíg testileg is közelebb tudtok kerülni. Ha igazán megismernéd és lassan haladnátok, szerintem teljesen más lenne, mint így belegondolni, hogy milyen lenne, ha durrbele.
16 évesen pedig tényleg semmi para, ráérsz még bőven..
én büszke vagyok rá, sőt... az a véleményem, én ezt meg akarom tartani, mert szó szerint undorodok az emberek érintésétől.. :/ (gondolom ez már nem normális...)
igen, kiráz a hideg, hányingerem lesz, remegek, félek.
ez normális? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!