Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ez a hozzáállás? Velem van a baj?
Egy-két barátnőm, mióta pasija van, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a pasijával van elfoglalva, gyakorlatilag együtt is laknak, nem járnak el sehova, minden olyan hobbijukat elhanyagolják, ami addig fontos volt számukra, más emberekkel nem nagyon tartják a kapcsolatot, vagyis ők nem keresnek senkit.
Nekem is volt már komoly kapcsolatom (4 évig éltünk együtt), de szerintem ez nem egészséges, én nem is tudom elképzelni, hogy mindent, a barátaimat, a hobbijaimat feladjam. Nekem valahogy fontos volt, hogy legyen saját szabadidőm. Velem van a baj? Ez lenne a normális? Mert én csak ezt látom magam körül és igazából én ezt szomorúnak tartom és sajnálom őket...
Kérdezd meg őket, hogy őszintén jól érzik-e magukat a helyzetükben. Ha igen, szerintem muszáj lesz elfogadnod a válaszukat. :)
Számodra mit jelent az egészséges szabadidő?
H lenne már normális. Én is ezt tapasztaltam 1csajnál írtam neki h elkérném az msn-jét dumálni. Erre flegmázott h minek?
De azért mindenhova a palija neve van kiírva ahova csak lehet. Meg ezek is olyanok h nem keresnek senkit.
Az ieneket meg tudnám fojtani.
18/F
"A kérdező kommentje:
És szerintetek később, amikor már pár éve együtt lesznek (mert ezek max 1 éves kapcsolatok), nem fogják bánni, hogy mindent feladtak?"
Lehet. De lehet, hogy nem. Miért lenne ez törvényszerű?
Én is feladtam pár barátnőmet, de nem bánom.Marha jó baráti társaságunk van.Nekünk nincs külön szabadidőnk, ha szórakozunk, együtt megyünk a haverokkal.(néha szinte már úgy érzem, hogy ők is nálunk laknak :D)
Mivel a hobbiaink is ugyanazok, így még jobb.Ha igénylünk egy kis külön szabadidőt, az is megvan.
Mindenkinek más a jó, ahogy előttem is írták.(5 éves kapcsolat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!