Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha egy pasi szerenáddal vagy szerelmes verssel, levéllel próbálna meg Titeket meghódítani, lenne esélye?
Hát nem tudom, nekem inkább nevetséges lenne egy szerenád mint romantikus. Tudom, hogy szívtelen vagyok, de ez van. Azért igyekeznék nem megbántani az illetőt, szóval nem aláznám szét és röhögnék a képébe, de a kuncogást nehéz lenne visszatartani. Én sokkal jobban értékelem a humort és az egyszerűséget. Ez nem a modernségről szól nálam.
Viszont biztos van olyan lány, aki nagyon örülne ezeknek. A szerelmes levél szerintem elég sokaknak bejön, a szerenádra viszont szerintem elég kevesen vevők.
Szerenád, szerelmes vers, te jó ég. Az oké, hogy ha rendes akar lenni veled a lány, nem röhög ki miatta. De valójában vicc kategória ez az egész, a barátnőivel jót nevetnek majd rajta(d).
A lányok nem szeretik a nyálgépeket, a mindig mosolygó kedveskedő aranyos pasikat. Maximum lelki szemetesládaként tűrik meg maguk mellett őket. De nem tekintenek rájuk férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!