Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha nem abba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem abba vagyok szerelmes, akibe kéne?

Figyelt kérdés

1 hónapja van barátom,de még nem hivatalos,mert nem vagyok szerelmes és szerintem nemis leszek,de szeretni szeretem őt,mert nagyon értékes srác,mindent megtenne értem,minden nap meglep valamivel stb és még jól is néz ki.Viszont van egy másik srác,akiért fél éve oda vagyok,hiába,hogy azóta sok pasit megismertem,mindig ő a top 1.És most megint felbukkant...nem tudom,mit akar pontosan,de megint fellángoltam iránta,viszont ő messze nem olyan rendes srác,mint a "barátom".

Mit kéne tennem? Hagyjam mindkettejüket? :/ Vagy adjak időt,hogy kialakuljanak az érzelmeim a barátom iránt?Az eszem azt mondja,hogy a barátomat válasszam,de az érzelmeim a másik pasihoz húznak.Tudom,lehet kicsit "tinis" kérdés,de tényleg nem tudom,mit tegyek...

20L

2017. jan. 17. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Első lépés: mindig hallgass az eszedre!

A második: hanyagold ezt a top1 pasit, ha azt se tudod, mit akar tőled, fél év alatt mi nem jött össze, az öt év alatt se fog sikerülni. Lépj túl rajta.

A fellángolás elmúlik.

Egy hónap alatt a barátod megkedvelted, jó vele, stb, de még idő kell. Még egy-két hónap, és arra ébredsz, hogy baromira üres lenne az életed nélküle, és már napok óta ő az első gondolatod ébredés után.

A helyedben most tenném "hivatalossá", hogy együtt vagyunk, legalább a top1-ed látja, hogy mit veszített, és neked is könnyebb lesz elfogadni a tényt, hogy ideje rendezni a dolgokat.

Egy működő kapcsolatot baromság felrúgni egy kis nemi gerjedelem miatt, és a barátod se érdemli azt, hogy most összetörd a szívét, mire ő végre belédszeretett.

2017. jan. 17. 10:57
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 a top 1 pasival azért nem jött össze,mert akkor egyikünk sem akart kapcsolatot és inkább hagytuk egymást.De én teljesen odalettem érte(ő nem tudom,mit érez,csak azt írta,hogy találkozzunk valamikor).Viszont ő ez a tipikus szókimondó rosszfiú,a barátom pedig egy igazi úriember aki már most sokat váloztatott miattam(pl leszokott a cigiről).Viszont valahogy ki kéne ábrándulnom az elsőből,de hogy?
2017. jan. 17. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Olyan nincs,hogy kibe kéne szerelmesnek lenni. Ha a másik srácot szereted,akkor az első-t evidens,hogy nem.

Szerintem tegyél rendet az érzelmeidben. Tisztázni kell,hogy a régi fiúnál szerelem, vagy vonzalom van-e,illetve,hogy neked mire van szükséged,mi az amit várhatsz tőle,stb. A barátoddal is beszéld meg azt,hogy nem vagy belé szerelmes.

2017. jan. 17. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Összefoglalom neked: a szíved sosem hazudik. Pont. Aki az eszére hallgat, általában azok élnek közepes minőségű kapcsolatban, szerelem nélkül. Kell az neked? Döntsd el. Nekem a középszerű, szerelem nélkül nem elég.

33F

2017. jan. 17. 18:39
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 ha a szívemre hallgatnék és a top 1-et választanám,akkor tudod mire számíthatnék? Megd*gna és repülne tovább a következő csajra :D Úgy döntöttem,hogy maradok a "barátommal" és majd alakul minden :) Ha nem,akkor nem.
2017. jan. 22. 19:12
 6/7 anonim válasza:
Így van,jól teszed!!
2017. febr. 24. 10:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Na, mi tortent utana?
2022. aug. 27. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!