Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod hogy szerelmes vagy?
Figyelt kérdés
Izé... Nekem is vannak "alap" érzelmeim (azthiszem :D)
De tényleg olyan mint a könyvben írják? Hevesebben dobog a szív, statikus áram érintéstől :D , pillangók a hasban?
2017. jan. 10. 16:09
1/4 anonim válasza:
Hát olyan, bár én ezt a "pillangók a hasban"-t mindig röhejesnek éreztem...
Finom borzongásszerű érzés inkább nekem, meg szinte fáj a szívem ilyenkor.
3/4 anonim válasza:
Egész nap ő jár a fejemben, fejben már lejátszottam milyenek leszünk egy családként gyerekekkel :D
Aztán később visszaesek a valóságba és rájövök, hogy egy nagy szemét valójában :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem egyszer én is szerelmes leszek.
2017. jan. 10. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!