Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, ha egy 24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy 24 éves férfi még soha nem volt szerelmes?

Figyelt kérdés
Volt már több párkapcsolatom, de sose szerettem a partnereimet. Ez normális? Valami baj van velem? (Normális válaszokat írjatok, kérlek.)
2017. jan. 8. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:

A szerelem érzését ki kell hozni a másikból, nem csak úgy jön.

Pl. páromnak előttem 6 barátnője volt, de egyikbe se volt szerelmes. 29 éves volt, mikor összejöttünk és én hoztam ki belőle a szerelem érzését.

2017. jan. 8. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj, egyszerűen csak nem találkoztál olyannal, akivel meglenne az összhang

Párom 23 volt, mikor megismerkedtünk, előttem sose volt még szerelmes. Egy éve vagyunk együtt, de legszívesebben már most elvenne feleségül. Nagyon törődő, odaadó, kedves, figyelmes, és elég gyakran beszél "nyálasan", ami sose volt jellemző rá. Korábbi barátnőivel azért szakított, mert nem voltak ilyen érzelmei. A mi kapcsolatunk is döcögősen indult, az első egy hónapban még gondolkodott a szakításon, majd egyik napról a másikra megváltozott, azóta ilyen. (Nincs bennem egyébként semmi extra, nem vagyok top modell alkat, csak kedves vagyok vele.)

Szóval szerintem ne aggódj. Ismerkedj, beszélgess, aztán majd összetalálkozol olyannal, aki iránt többet fogsz érezni.

2017. jan. 8. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Normális, az érzelmeket nem lehet kierőltetni
2017. jan. 8. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, majd leszel még ;)
2017. jan. 8. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!