Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok vagy sem?
Valójában nem tudom, hogy milyen a szerelem mint érzés. Nagyon sokat írnak róla a neten, mindenféle dolgokat de rájöttem, hogy kb egyik sem illik rám és emiatt lassan már én kezdem magam rosszul érezni. Megmondják mások, hogy ha szerelmes vagyok akkor mit kell érezni.
3 éve vagyok együtt a barátommal (ő az első és remélem az utolsó is) velem nem volt az, hogy elvakított a szerelem, a világ ellen akartam harcolni, órákig csak áradoztam róla stb. Mindenki azt mondja, hogy ezeket éli át. Természetesen én is másképp látok bizonyos dolgokat és nem feltétlenül adok mások véleményére és szoktam róla beszélni néha másoknak. Na de nem olyan formában ahogy néhány ember szokott.
Csak péntektől vasárnapig tudunk együtt lenni és szomorú, rossz kedvű vagyok ha nem tudunk találkozni, tetszik, szívesen töltöm vele az időmet, sokszor meghagyom neki az utolsó falatot vagy inkább nem eszek annyit ha tudom, hogy ő nagyon szereti, szeretek vele beszélgetni, nyugtalan vagyok ha ő is az, van hogy megnyugtat a jelenléte, szeretnék vele élni és gyerekeket is szeretnék. Ilyesmiket érzek nagyjából, de nincsenek semmiféle földöntúli érzelmeim. Ez szerelem?
Már reflexből leszóltam volna az első válaszolót, de jobban belegondolva... nem túlmisztifikálva meg romantikus közeget húzva a világra, hanem teljesen reálisan, ez tényleg meg tudja különböztetni az igaz szerelmet, és nem csak amolyan gavalléros, begyepesedett "a férfi áldozzon a nőért, mert az ő dolga/kötelessége" szinten, hanem kölcsönösen, oda-vissza. Akit szeretsz, azt akkor is visszarántod a vonat elől ha fél százalék esélyed van csak túlélni, akkor is belemész a szervátültetésbe megfelelő rokonai híján, ha biztos nem éled túl, stb. Egyszerűen mert ő a legfontosabb számodra.
(De, hozzátartozik... ha nem érzed ezt, még semmilyen szinten ne legyen bűntudatod és ne hidd, hogy ettől még ne szerethetnéd őszintén. De te konkrétan az átélt, intenzív szerelemre kérdezel, arra pedig tényleg tökéletes szempont)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!