Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30+os férfiak szívesebben költenek a fiatal barátnőjükre mint a huszonéves pasik?
Tisztelet a kivételnek, de úgy vettem észre, hogy a fiatalabb férfiak nem szívesen költenek a barátnőjükre, mondván, hogy a nők csak a pénzt viszik.
Az idősebbektől, 30-40 fölöttiektől nem sűrűn hallani ilyet, nekik nem számít és nem fukarkodnak, szívesen ajándékozzák meg a fiatal barátnőjüket/feleségüket.
Ha hallottál volna olyan szóról, hogy karrierépítés talán rájönnél miért.
Milyen érdekes, hogy még a szót sem ismered, de elvárod a másiktól...
Karrierépítéstől függetlenül, szerinted mennyire szereti az a pasi a barátnőjét aki egy szelet csokit sajnál tőle a születésnapján?
Nem kell ahhoz karrier, hogy gondolj valami aprósággal a másikra.
Azt szeretem, mikor valami csóró húszéves diáksrác még egy kávéra se hívna meg, nehogy csak a pénzre menjek :D Na attól aztán nem kell félnie, nem lehet arra menni, ami nincs és nemis vagyok olyan lány.De ilyenből egyből leszűröm, hogy nem egy odaadó, gondoskodó típus, hanem egy önző majom.
Szerintem a 25 felettiek azért is odaadóbbak, mert már jó esetben benőtt a fejük lágya és képesek úriemberként viselkedni(már aki) és megvan ehhez az anyagi hátterük is, hisz egy 20-25 alatti diáktól nem várhatjuk el, hogy legyen pénze - de máshogy is ki lehet fejezni a gondoskodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!