Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől legyen önbizalma valakin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől legyen önbizalma valakinek a párkeresében, ha csak azt kapta mindig, hogy ő nem elég jó?

Figyelt kérdés
Hülyeség azt tanácsolni, hogy "próbálkozz sokat, aztán majd akad valaki". Ez a természetnek mond ellent. Ha valami csak negatív tapasztalatot adott az embernek, azt nem fogja csinálni inkább, pláne nem önbizalommal telve, hogy ha százszor rossz volt, most végre jó lesz. Miért tanácsolják, várják el mégis ezt az emberek? Főleg, hogy szinte mindig azok tanácsolják ezt, akiknek eleve viszonylag könnyedén megy a pártalálás, hiszen a másik oldalról könnyű bölcsnek lenni...
2017. febr. 18. 18:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Épp ez a lényeg: nem feltétlenül veled van a baj,meg lehet ezt oldani.
2017. febr. 18. 21:30
 22/31 anonim ***** válasza:
#19: Nem tudom, miért. De ha nem veled jöttek össze, akkor valamit tettél a dologért. Meséld el a szituációt, mert jelenleg annyit tudunk, hogy mentek dicsérni a pasik, aztán mást választottak.
2017. febr. 18. 21:32
 23/31 A kérdező kommentje:
#22 A szituáció az volt mindig, hogy ismerkedtünk, szinte minden nap kerestük egymást kölcsönösen, majd pár hét után szólt, hogy összejött valaki mással. Ennyi a történet.
2017. febr. 18. 21:40
 24/31 anonim ***** válasza:
#23: Ha ennyi a történet, akkor nem igazán tudunk mit mondani. Komolyan: Erre milyen választ vársz?
2017. febr. 18. 21:41
 25/31 A kérdező kommentje:
#24: Semmit, nem is ezt volt az eredeti kérdés. Sőt, a kérdésben szó se volt rólam.
2017. febr. 18. 21:43
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Oké, részemről offolva a téma. Gondoltam, leesik, hogyha kiküszöböljük ezt a problémád, mindjárt nagyobb sikered lesz és ezáltal nagyobb önbizalmad. De akkor egyél egy nutellát és az segíteni fog az önbizalomnövelésben. Kezdem megérteni a srácokat, hogy miért mást választottak.
2017. febr. 18. 21:49
 27/31 anonim ***** válasza:

Nem viccelek,valami ott nagyon nem stimmel nálad,és nem jól látod a dolgokat.

Csak hogy megemlítsem, van egy nagyon durván félénk csaj,aki közel engedni magához is csak nagyon hosszú idő után tud és akar is bárkit,látszik is rajta.De aranyos nagyon így is,és van akinek kihívás ez,de őt tudni kell kezelni,és türelmesnek lenni vele,amit szinte senki nem vár ki vele.

Mi most ezt tudjuk,látjuk,és próbáljuk kibontakoztatni még akkor is,ha ilyen.

Srácként mikor volt olyan életembe,hogy csajok odajöttek,és segítettek volna,dumáltak volna velem,és még kapcsolatot is akár el tudtak volna képzelni?! Soha életemben,és nem is lesz valószínűleg.

Különbségek és ebből látszik kinek könnyű és kinek nem. A férfiaknak nehéz,a nőknek könnyű a párkeresés,ennyi.

2017. febr. 18. 22:19
 28/31 A kérdező kommentje:
#26 Ha tudnám mi a probléma, tudnék javítani rajta, és akkor lenne sikerem is, de miután soha senki nem mondta el mi a baj velem, ráadásul a helyzetből sem derült ki, így nem tudok haladni semerre. Nyugodtan lehet engem támadni, de azzal nem segítesz, sőt. Ha tudnám mi a baj velem, vagy javítamék rajta, vagy azt kérdezném hogy kellene, de jelen helyzetben ezt nem nagyon tudom megtenni. Éppen ezért nem ezt kêrdeztem...
2017. febr. 18. 23:23
 29/31 A kérdező kommentje:
Mellesleg rákérdeztem mindig, hogy mi a baj velem, inkább őszintén mondják a szemembe, de csak azt kaptam, hogy "nem velem van a baj, hanem a helyzet jött ki így".
2017. febr. 18. 23:25
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Bár valóban nagyon keveset írtál le a szituációkról, de nekem az jött le, hogy egyszerűen csak lassú voltál. Volt egy másik is, akivel gördülékenyebben mentek a dolgok, így őt választotta az illető.
2017. febr. 19. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!