Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek nincs önbizalma, nem is fog tetszeni a férfiaknak egyáltalán?
Figyelt kérdés
2017. jan. 19. 14:00
1/6 anonim válasza:
Tetszhet, de gondolj bele abba, neked mennyire kellene egy olyan férfi, akinek mindig úgy kell összekaparni az önbizalmát, és mindig bizonygatni kell, hogy ő szép, csinos, értékes stb. Előbb inkább próbálj önbizalmat csiholni magadba, aztán kezdj csak ismerkedni.
2/6 anonim válasza:
Hacsak nem extra gyonyoru. Amugy ki akar eg olyan emberrel kezdeni, aki nem szereti sajat magat?
3/6 anonim válasza:
Tetszeni fog, de a párkapcsolatba kár úgy elkezdeni, mert az önbizalomhiány csak pokollá teszi az egészet, és ront a helyzeten. (Tapasztalat... mármint úgy, hogy én voltam az önbizalomhiányos)
4/6 anonim válasza:
De simán talál (pl én) de az önbizalom hiány rengeteg gondot szül és férfi legyen a talpán aki ezt "kineveli". Én szerencsés voltam. Mostmár magabiztosabb vagyok, de rögös volt az út.
Lehetsz akármilyen gyönyörű ha féltékenykedsz vagy kínzod magad hogy nem vagy elég jó.
5/6 anonim válasza:
Sajnos vannak, akik pont erre utaznak...
6/6 anonim válasza:
Dehogynem, tetszeni tetszhet, sőt vannak sokan olyanok, akik egy kapcsolat elején szívesen építgetik egy nő önbizalmát (már ha van mire építeni). De amikor hosszú távon minden áldott nap órákon keresztül bizonygatni kell neki, hogy ő értelmes, szép, kedves stb., akkor egy idő után elfogy a türelem (?) és inkább keresnek olyasvalakit, aki képes elfogadni és szeretni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!