Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki mindent megtett hogy kihozza a legtöbbet a külsejéből, hogyan fogadja el magát végre és hogyan legyen végre önbizalma a társkereséshez?

Figyelt kérdés

Az elfogadáson lenne a hangsúly.

Ilyen válaszokat nem kérnék hogy még több edzés, diéta, plasztika, ruha, szolárium, kozmetikus, fogfehérítő stb stb stb...

2017. febr. 8. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
13%

Sehogy, nekem nem kell nő, csak megakarok végre halni. Elég a szánalmas elvárásokból, elég a "csak a jó képű pasik" tetszenek, álszent szemét ribikből.

És elég azokból, akik csak a pénzre hajtanak.

2017. febr. 8. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet van olyan nő, aki nem a pénzt nézi először, de akkor az a külsőre megy úgy is, ha nem vagy vonzó, akkor a zsebed a következő, amit megfigyel.
2017. febr. 8. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Kerdezo es kommentelo barmi amid van az ertek amid pedig nincs ott vonzani fogod azt akinek van kerdezo ne parazz rá jo vagy valakinek pl az elsonek tuti
2017. febr. 8. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Amugy az elfogadas akkor jon amikor dolgozod azert amit szeretnel kihozni magadbol
2017. febr. 8. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha máshogy akarsz kinézni mint amilyen alapból vagy, akkor miért beszélsz elfogadásról?
2017. febr. 8. 20:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Minden szép embert megcsal ugyanúgy mint a csúnyácskább társaikat, teljesne mindegy hogyan nézel ki azontúl, hogy a kövérség és az elhanyagoltság egszségtelen.
2017. febr. 8. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
*nak
2017. febr. 8. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Én kicsit dagi vagyok. Nem nagy rajtam a fölösleg, úgy 10, max 15 kiló, kicsi hasam van csak. Ami nagyon királyul hangzik, csak hát ez azzal jár, hogy a többi plusz a mellemen van. Formára és tapintásra nem nőiesek, de méretre AZTABÜDÖS3,14CSA. Rengeteg ideig erős komplexusom volt miatta, mígnem tavaly elkezdtem diétázni. Le is ment ~10 kiló. Aztán elkezdtem nézegetni magamat tükörben meg szabócentivel méregetni, és azt találtam, hogy én bizony centire pontosan ugyanakkora vagyok 74 kilósan, mint amikor 85 voltam.

Na, én akkor itt eldöntöttem, hogy ami nem megy, nem erőltetem, szarok az egészbe. Azóta teljesen elfogadtam magamat és nincs komplexusom se. Tudom, hogy megvan ez a hibám, de nem izgat már.

2017. febr. 8. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi mindent tett meg a külsejéért?

A kérdésed második feléhez ajánlom a személyiségfejlesztést (Brian Tracy, Tony Robbins stb.), illetve értelmesebb PUA anyagokat is (amelyek nem arról szólnak, hogy betanult szövegekkel kínosan játszd meg magad, hanem a tapasztalatszerzésről, önismeretről és akár szellemi fejlődésről is, de használható gyakorlati tanácsokat is adnak, főleg kezdőknek - ilyenek sajnos jelenleg csak angolul vannak).

2017. febr. 8. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:
A külső nem minden sajnos, én testépitőként mondom neked, hogy rengeteg igényes külsejű ember szenved önbizalomhiányban, én csak azt tudom neked javasolni, próbálj lazábban kezelni mindent, próbálj ki új dolgokat, és nyugi, jön a tavasz, minden szebb és jobb lesz:) Ja és a D vitamint addig se felejtsd el bevenni, attól is lehetsz depis télen
2017. febr. 9. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!