Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha még mindig amiatt nincs önbizalmam a társkereséshez, mert több évig betegség miatt nagyon túlsúlyos voltam, és rengeteg bőrhibám volt?
Figyelt kérdés
Már meg gyógyultam és össze is szedtem magam, nem vagyok egy VS modell, de sokan mondják hogy most már szép vagyok, viszont a korábbiak miatt mindig nincs önbizalmam az egészhez...2016. aug. 20. 10:12
1/3 anonim válasza:
Nem fogsz 2 perc alatt önbizalmat szerezni. Olvass/ nézegess önfejlesztő videókat, könyveket. Én 3 éve fogytam le, most van az, hogy már csajozgatok, próbálkozom. Szóval nekem ennyi idő kellett ahhoz, hogy minimál önbizalmam legyen. Nem egyszerű, de csak rajtad múlik, hajrá! 23/F
2/3 anonim válasza:
Azt szokták mondani, ha nincs önbizalmad, elég, ha megjátszod, hogy mégis van, az is ugyanolyan hatásos. Ha meg még kapsz is pozitív visszajelzéseket, úgy még könnyebb lesz elhinned. Csak egy kis lendület kell.
Én ugyanúgy vagyok, mint te, csak én nem túlsúlyos, hanem alulsúlyos (:D) voltam, szintén bőrhiba, ami közepesen gyógyult meg, csak nekem senki nem mondja, hogy szép vagyok :D tehát máris van valaki, akinél jobb helyzetben vagy.
24/F
3/3 anonim válasza:
hány éves vagy, és miért nem veszel az önbizalomboltban, ha le van akciózva? vagy tedd fel a melleidet társkeresőre és annyian írnak, h lesz önbizalmad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!