Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől legyen önbizalma valakin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől legyen önbizalma valakinek a párkeresében, ha csak azt kapta mindig, hogy ő nem elég jó?

Figyelt kérdés
Hülyeség azt tanácsolni, hogy "próbálkozz sokat, aztán majd akad valaki". Ez a természetnek mond ellent. Ha valami csak negatív tapasztalatot adott az embernek, azt nem fogja csinálni inkább, pláne nem önbizalommal telve, hogy ha százszor rossz volt, most végre jó lesz. Miért tanácsolják, várják el mégis ezt az emberek? Főleg, hogy szinte mindig azok tanácsolják ezt, akiknek eleve viszonylag könnyedén megy a pártalálás, hiszen a másik oldalról könnyű bölcsnek lenni...
2017. febr. 18. 18:48
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
55%
Én azt tanácsolom akkor, hogy hagyd a fenébe és maradj egyedül. Most jobb? Márpedig csak ez a két lehetőség van: vagy próbálkozol vagy hagyod a fenébe. Vagy totális átváltozáson mész keresztül és utána próbálkozol újra (pl: új frizura, más stílusú ruhák, plasztika stb.)
2017. febr. 18. 18:50
 2/31 Lazy Lover ***** válasza:
100%
semmitől hagyd a francba mint én vagy járj prostihoz
2017. febr. 18. 18:52
 3/31 anonim ***** válasza:
39%

Miért tanácsoljuk ezt? Egyrészt azért, mert az önbizalom forrása nem csak az ellenkező nem lehet. Ha sikeres vagy valamiben, az kihat az életed más területeire is.

Másrészt azt mégsem tanácsolhatjuk, hogy kösd fel magad, mert úgyis lúzer vagy és ráadásul kevesebb a lány, mint a fiú...

2017. febr. 18. 19:00
 4/31 anonim ***** válasza:
Senki nem varja el mastol se toled. Nekem magad se beleeroszakolni semmibe,kiegtel ennyi.
2017. febr. 18. 19:03
 5/31 A kérdező kommentje:
#3 Lány vagyok. Semmivel nem érzem esélyesebbnek magam...
2017. febr. 18. 19:04
 6/31 anonim ***** válasza:
24%
Az utolsó mondatban ironizáltam, drága.
2017. febr. 18. 19:10
 7/31 anonim ***** válasza:
40%
Olyan nincs, hogy nem elég jó. Olyan van, hogy SZÁMÁRA nem elég jó. Mit jelent ez? Hogy az emberek mások, majd más számára elég jó leszel. Van az úgy, hogy sokáig utazol a szopórolleren, de egyszer végül az is defektet kap.
2017. febr. 18. 19:11
 8/31 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok én is sokszor. Még ha jó vagyok, akkor is érzem, hogy ez nem elég. Rettentően kemény pszicho ez. Irj rám, ha van kedved dumálni
2017. febr. 18. 19:19
 9/31 anonim ***** válasza:
64%

Azért, mert nem tudnak mást mondani. Aki ennyit mond, azt vagy nem érdekli igazából, hogy normális választ adjon, vagy fogalma sincs a helyzetedről.

Kb. mintha megkérdeznéd Bill Gateset, hogy kell milliárdosnak lenni és annyit mondana, hogy csinálj egy jó üzletet.

A valóságban, az önbizalomért tenni kell. Egy srácnak pl. kőkeményen dolgoznia kell érte, ha nincs eleve szerencsés helyzetben. Ha lány vagy, akkor örülj, hogy könnyebb a helyzet. Tölts fel egy képet magadról és kapsz 20-30 nyáladzó levelet, hogy mennyire jól nézel ki.

2017. febr. 18. 19:24
 10/31 Diavolino44 ***** válasza:
56%

A jatek viszonylag egyszeru, s nem adtak annyira rossz tanacsot.

Ha egy termek nem fogy, akkor meg kell nezni, mi az amin valtoztatni, kell, hogy jobban vigyek. Pl. Lehet tul sos volt a kenyer, vagy tul sokig hagytak bent a sotoben stb.

Lehet itt, okoskodni, meg jatszani az alszentet. De mi ferfiak vizualis tipusok vagyok, szoval a kulsodet kell "feljavitani". Kerd ki olyanok tanacsat, akik jol oltozkodnek, hogy mit vegyel fel. Az elozo exem pl fillerekbol oltozkodott iszonyuan igenyesen, turibol vasarolta a cuccait. Egy edzoterem sose art, de ha csak egy konnyebb dietat tartasz es otthon tornazol is eleg.

Nokent onbizakom novelesnek tokeletes a tarskereso. A csunya nok is kapnak leveleket.

2017. febr. 18. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!