Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak egy barátnőt? 21 F
Én tableten is vissza tudom nézni amit írtam.
Vannak hasonlóan rosszul fogalmazó csúnyácska lányok is, köztük keresgélj.
Ne haragudj, de ilyen irgalmatlan sz.r helyesírással még egy jóképű src sem kéne.
Ne kifogásokat keress, hanem javíts magadon
Nem olvastam el az összes hsz-t se a leírást, de értem a "sírást" az egészből.
Naah BUMM! 21 évesen barátnő nélkül.
Én 26 vagyok és nekem sincs. Ezt most nem azért írom, hogy együtt érezzek, hanem az én nézőpontomat most megosztom veled.
Már jó ég tudja, mikor döntöttem el, olyan: 2013-2014 környékén, hogy nekem NEM KELL MOST NŐ!. Minden energiám az életembe öltem. Tanulmányok, képzések, munka, tudás és így tovább. Akadálynak éreztem egy nő putyulgatását. (elnézést a kifejezésért) Sajnáltam magamtól az időt, ami randi/sex/találkozásra fordítottam volna. Így is tovább tartott az egyetem, mint terveztem, és nem volt egyszerű.
Jó ki lennék szexuálisan elégülve. ÉS?
- Jobb lett az életem?
- Többet keresek?
- Jobb körülményt tudok teremteni?
hogy az egyik kezemet fogja egy nő? Aligha.
Ez idő alatt számos üzletembert, befektetőt ismertem meg. Ezek az én nézőpontomban az ÉRDEMI kapcsolatok. Nem eggyel tartom mai napig a kapcsolatot.
Nem azok, akik pl. buliban leisszák magukat, majd másnap megyünk pókerezni. Jól érzed magad abban a társaságban, ami önmagában jó dolog. Ez is egyfajta kapcsolat.
Igen elszoktam a nőkkel való mélyebb kommunikációban. Igen elszoktam attól, hogy csak úgy odamenjek egy idegen lányhoz beszélgetést kezdeményezni. És tudom is magamról. Mit akarok? Ismerkedni. Hát akkor hajrá.
Ehhez kell egy belső vágy, hogy kezdeményez. Igen, akarok magamnak egy családot. Igen, szeretnék apa lenni, és mindehhez feleségem magam fogom megválasztani.
Tehát: Csináld azt ami a céljaidnak megfelelő. Célod szentesíti az eszközt.
Nem, mondták, még, hogy, nem, kell, minden, egyes, szó, után, vesszőt, rakni? :D
Amúgy: ne "barátnőt akarj találni", hanem ismerj meg valakit, szeress bele, és őt akard meghódítani.
14-es válaszoló tanácsát érdemes megfogadni.
Kérdező, azok alapján, amiket leírtál, nem lepődnék meg azon, ha harminc évesen is szűz lennél. A nők terén nem lesznek sikereid, de lehetsz sikeres az életben másban is, úgyhogy fel a fejjel és abba fektesd az energiádat, ami jól megy neked és hasznodra válik az életben!
Nem értem miért kell bántani... Mert ti semmit nem írtatok még el! Szegény kiönti a szívét, ti meg gúnyt űztök belőle! Gondolom milyen magas IQ szinttel rendelkeznek néhányan...
Térjünk rá az igazi problémára. Szerintem egyátalán nem veled van a baj. A mai "fiatalok" a külsőt helyezik előtérbe a jellem helyett. Te egy nagyon jó fej fiú vagy, már csak egy hozzád értelmes lányt kell találnod. :) Szerintem mozdulj ki néha mondjuk könyvtárazni vagy kávézni egyet, és hidd el, rá fogsz találni a szerelemre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!