Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok magamnak egy barátnőt? 21 F

Figyelt kérdés
21 éves vagyok budapesti, van egy pár problémám, van egy pár problémám, nem tudok párkapcsolatot kialakítani, amúgy nem vagyok egy nagy dumás, de jó embernek tartom magam. Csajokhoz, oda menni, oda merek régebben nem mertem, ez most már megy. De ha oda is megyek hogy felkérjem egy táncra, vagy elkérjem számát, akkor már rögtön nem is vesznek számításba, még arra se hajlandók, hogy megpróbálják. Amúgy szerintem vonzódnak hozzám a lányok, mert többször oda ülnek mellém suliba az előadáson. Nagyon hiányzik egy párkapcsolat, egyre több szorongásom van , hogy nincs barátnőm. Amúgy biztos, nem vagyok egy nagy társasági lény, de nem vagyok buta, sőt van amibe kifejezetten jó vagyok, sőt nagyon sokan okosnak tartanak. Edzésekre nem járok, mert nem erőltethem meg kezemet, egy betegség miatt. Dolgozni dolgozok, az mindegy hol, de csinálom. Külsöleg egy vékony srác vagyok 62-63 kg, de magas 182-183 cm. Hát meg az nagyon zavar, jogy nekem miért nincs barátnőm, többi srácnak már viszonylag elég hamar van. Meg mindig, azt hiszem, hogy én már mindenről le vagoyk maradva mert már összes csaj elkelt. Anyagilag, nem vagyok egy gazdag, se egy szegény ember, de az igazából mindegy mert nem ez számít. Sportolni nem sportolok, régebben sportoltam, de azt lehet újra el kell kezdeni. Interneten, megpróbáltam, de nem sikerült, senki nem ír visszal meg ha beregisztrálok, még tóbb oldalra, egy párat mármegpróbáltam, annak se nincsen sok, értelme, mert sok kamu lány, és sok aki csak kihasználja másikat. Amúgy kedvenc időtöltéseim, vagy hobbijaim, szeretek olvasni, művelődni, meccset nézni, filmet nézni. Igazából, azt nem tudom, hogy mit csinálok rosszul, mi az amin változtatnom kéne, írjatok tippeket, én minden elfogadók, csak ne bántóan, mert tudom, hogy csak bennem van hiba, nem másokban kell keresnem.
2017. febr. 17. 15:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Én tableten is vissza tudom nézni amit írtam.

Vannak hasonlóan rosszul fogalmazó csúnyácska lányok is, köztük keresgélj.

2017. febr. 17. 16:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Ha valaki kiönti szívét, és problémát keres, akkor mindenki így ír. Amúgy nem vagyok csúnya, szerintem tök átlagos vagyok.
2017. febr. 17. 16:18
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj, de ilyen irgalmatlan sz.r helyesírással még egy jóképű src sem kéne.

Ne kifogásokat keress, hanem javíts magadon

2017. febr. 17. 16:29
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

Nem olvastam el az összes hsz-t se a leírást, de értem a "sírást" az egészből.

Naah BUMM! 21 évesen barátnő nélkül.

Én 26 vagyok és nekem sincs. Ezt most nem azért írom, hogy együtt érezzek, hanem az én nézőpontomat most megosztom veled.

Már jó ég tudja, mikor döntöttem el, olyan: 2013-2014 környékén, hogy nekem NEM KELL MOST NŐ!. Minden energiám az életembe öltem. Tanulmányok, képzések, munka, tudás és így tovább. Akadálynak éreztem egy nő putyulgatását. (elnézést a kifejezésért) Sajnáltam magamtól az időt, ami randi/sex/találkozásra fordítottam volna. Így is tovább tartott az egyetem, mint terveztem, és nem volt egyszerű.

Jó ki lennék szexuálisan elégülve. ÉS?

- Jobb lett az életem?

- Többet keresek?

- Jobb körülményt tudok teremteni?

hogy az egyik kezemet fogja egy nő? Aligha.

Ez idő alatt számos üzletembert, befektetőt ismertem meg. Ezek az én nézőpontomban az ÉRDEMI kapcsolatok. Nem eggyel tartom mai napig a kapcsolatot.

Nem azok, akik pl. buliban leisszák magukat, majd másnap megyünk pókerezni. Jól érzed magad abban a társaságban, ami önmagában jó dolog. Ez is egyfajta kapcsolat.

Igen elszoktam a nőkkel való mélyebb kommunikációban. Igen elszoktam attól, hogy csak úgy odamenjek egy idegen lányhoz beszélgetést kezdeményezni. És tudom is magamról. Mit akarok? Ismerkedni. Hát akkor hajrá.

Ehhez kell egy belső vágy, hogy kezdeményez. Igen, akarok magamnak egy családot. Igen, szeretnék apa lenni, és mindehhez feleségem magam fogom megválasztani.

Tehát: Csináld azt ami a céljaidnak megfelelő. Célod szentesíti az eszközt.

2017. febr. 17. 16:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem, mondták, még, hogy, nem, kell, minden, egyes, szó, után, vesszőt, rakni? :D

Amúgy: ne "barátnőt akarj találni", hanem ismerj meg valakit, szeress bele, és őt akard meghódítani.

2017. febr. 17. 17:19
 16/17 anonim ***** válasza:

14-es válaszoló tanácsát érdemes megfogadni.

Kérdező, azok alapján, amiket leírtál, nem lepődnék meg azon, ha harminc évesen is szűz lennél. A nők terén nem lesznek sikereid, de lehetsz sikeres az életben másban is, úgyhogy fel a fejjel és abba fektesd az energiádat, ami jól megy neked és hasznodra válik az életben!

2017. febr. 19. 23:34
 17/17 anonim válasza:

Nem értem miért kell bántani... Mert ti semmit nem írtatok még el! Szegény kiönti a szívét, ti meg gúnyt űztök belőle! Gondolom milyen magas IQ szinttel rendelkeznek néhányan...

Térjünk rá az igazi problémára. Szerintem egyátalán nem veled van a baj. A mai "fiatalok" a külsőt helyezik előtérbe a jellem helyett. Te egy nagyon jó fej fiú vagy, már csak egy hozzád értelmes lányt kell találnod. :) Szerintem mozdulj ki néha mondjuk könyvtárazni vagy kávézni egyet, és hidd el, rá fogsz találni a szerelemre. :)

2017. febr. 24. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!