Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben kellene változnom ahhoz, hogy barátnőt találjak magamnak?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék panaszkodni, bár az tény, hogy közel sem életem legjobb időszakát élem. Mindezt meglehetősen komoly családi problémák is tarkítják, amelyektől képtelen vagyok függetleníteni magam. Értelemszerűen ez az önbizalmamra is rányomja a bélyegét.

Magamról elől járóban talán annyit, hogy 178 cm magas, 60 kg vagyok. Ami a nőkkel való kapcsolataim illeti... Nos, finoman fogalmazva sem vagyok tapasztalt. Szűz sem vagyok, ugyanakkor későn veszítettem el és nem szerelemből. Vélhetően nem ez a zsinormértéke a dolgoknak. Sajnos a külsőmmel sem vagyok megbékélve. Itt elsősorban az arcomra gondolok. Már több alkalommal is a fülembe jutott az általam korábban kiszemelt lánytól, hogy ha nem ilyen külsővel rendelkeznék, akkor lett volna esélyem nála.

Szóval, a segítségetek szeretném kérni, hogy mi lehet a probléma, mit kellene másként csinálnom. Megjegyezném, hogy eme kérdésem nem provokatív szándékkal írtam. Nem szeretném továbbá azt sem, hogy a megszokott és állandóan berregtetett, személyeskedésbe átcsapó kifogás-generátor üzemmód lépne életbe, miszerint minden nő qva, csak a pénz a fontos, mert akkor az egész értelmét veszti.

24/f

2016. febr. 10. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyúrj és legyen határozott a megjelenésed. Ne legyél túl kedves, helyette inkább lekezelő.

(Tudom, hogy sokan mondják, de nem véletlenül. Eddig kb. mindenkinek bevált a dolog, nekem is.)

2016. febr. 10. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát a külső bizonyos elemein nem lehet változtatni. Itt vagyok én, 29 évesen még szűz, azért, mert az alacsonyságom és ocsmányságom miatt egy lány sem ad még esélyt sem egy randira sem.
2016. febr. 10. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor keress pénzt, építs karriert, hírnevet, vagy szimplán látszódjon kívülről is hogy TE tartod magad valamire. Magyarán játszd el a nagymenőt.
2016. febr. 10. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha olyan visszajelzést kaptál miszerint csak a külsőd a gond akkor legalább azt tudjuk hogy amúgy rendben vagy.

Az arcodon nem tudsz változtatni de segíthet egy másik frizura vagy kontaktlencse a szemüveg helyett ha szemüveges vagy ilyesmik. Apró praktikák de az összképen sokat segít. Öltözködés is fontos lehet. És ahogy följebb írták fontos a magabiztos megjelenés még akkor is ha belül őrlődsz. Ha van kedved képet küldeni érdekelne mi is a helyzet a külsőddel. De a hangsúlyt szerintem az apróságokra helyezd az rengeteget dob az összképen.

Remélem tudtam segíteni.

2016. febr. 10. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!