Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok barátnőt találni? Miben kellene változnom, hogy egy boldog párkapcsolatom legyen?
Első kérdező: Még nem vagyok abban a végső elkeseredett stádiumban, bár gyengébb pillanataimban már megfordult a fejemben. De nem szeretném fizetősre váltani ezt a páratlan élményt.
Második válaszoló: köszönöm szépen. Ha nem túl nagy kérés a nemed és korod mellékelnéd? Minden építő jellegű vélemény segítséget nyújt :)
En 20 evesen vesztettem el a szuzessegemet az elso baratnommel, szerelmesek is voltunk nagyon. Elotte 1 evvel mar nagyon zavaro volt a csajhiany, de nem cserelnem el ezt az elmenyt semmire, nem erdemes csak egy random prostival elintezni sztem.
Azoknak akiknek nem megy magatol a csajozas (en is ilyen voltam), kemeny munka megtanulni, de nem lehetetlen, es nagyon megerte.
A kulso fontos, de nem ugy ahogy nekunk fiuknak egy lanyban. Nyilvan egy modelkulseju csavo majdnem minden csajt megkaphat, de atlagos vagy rosszabb kinezetnel az szamit, hogy mennyire latszik hogy torodsz magaddal. Pl rendes frizura, jol allo szemuveg, ne legyenek ragyaid meg sarga fogaid, legyel apolt es tiszta, stb. Ezek csak rajtad mulnak. Ezen kivul fontos az oltozkodes es a stilus, menj el nyugodtan egy lany ismerosoddel vasarloni, sokat fog segiteni megtalalni a hozzad illo dolgokat.
A masik nem figyelmenek felkeltesenek a kulcsa a viselkedesed. Legyel magabiztos, laza, csipkelodo de vicces, es csak egy picit nagykepubb, mint amit megengedhetnel magadnak. Ne erzodjon rajtad, hogy langolo parazson lepkednel csak azert, hogy hozzad erjen egy lany, ereztesd veluk hogy te egy magabiztos ferfi vagy, aki szereti jol erezni magat, es ha ugy adodik szivesen ismerkedik masokkal.
Leirva nehez elmagyarazni ezeket, de van sok konyv a temaban (foleg angol nyelven), es ha nehanyszor megfigyelned par jol csajozos ismerosod viselkedeset, hamar ra tudnal erezni a dologra. Sok sikert!
25F
1-es valaszara (4-es vagyok).
Nekem tok mindegy, hogy elhiszed-e, hogy amit irtam, attol meg ez igy van es igy mukodik. Pont.
Mivel te mar ugyis mindent tudsz, akkor javaslom csinald tovabb amit eddig, es megkapod ugyanazt az eredmenyt (azaz a semmit). Nekem ettol nem lesz jobb, vagy rosszabb napom, hidd el, hogy lesz*rom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!