Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok barátnőt találni? Miben kellene változnom, hogy egy boldog párkapcsolatom legyen?
Mr King szerintem hülyeségeket beszél, fogalma sincs, hogy működnek a férfiak. De nő, nézzétek el neki, sok nő álszent a prosti témával kapcsolatban. Ugyanakkor sok nő van azon a véleményen, hogy ha nem bírod menj el, na őket kell keresned, ha végül elmész. Egyébként pedig ilyen nincs, hogy kiderül. Ha nem akarod elmondani, nem mondod el, ahogy a nők is hazudnak, hány pasijuk volt előtted.
Tudod a prostik is nők, sok kedves, aranyos hölgy van köztük. Én nem voltam még de rendesen utánajártam a dolognak, mert engem is izgat a téma, 24 vagyok és eddig egy fél éves udvarláson kívül nem volt közöm nőhöz, az a csaj is csak szórakozott velem, mint kiderült. Ha úgy érzed el kell menned, menj, ne mások mondják meg helyetted! Ha pedig úgy érzed, tudsz még várni, akkor várj! De ne ess abba a hibába, hogy egy kapcsolattól majd minden meg fog változni, nem fog, max csak úgy érzed a rózsaköd miatt. Egyik csoporttársam egyetemen pl. egy elég gáz pali lenne sok nő szemében, és végül 26 évesen összejött egy hozzá képest elég jó nővel. Azt gondolnád, hogy kicsattan az örömtől. Hát nem. Sőt, mióta összejött a csajjal, romlott a tanulmányi eredménye, kb semmi nem érdekli, a csaján kívül minden mindegy neki, szar az élete. Szóval nehogy azt higgye itt bárki is, hogy jön egy nő és akkor megnyílik a mennyország kapuja, egy idő múlva ott lesznek ugyanúgy a szürke hétköznapok és a nagy magyar valóság, és lehet pont eleged lesz abból, hogy még valaki otthon is idegesít.
Hát ha nektek ez jó, akkor járjatok mocskos undorító prostikhoz.
Én csak azt tudom mondani hogy aki Huszonéves kora végéig sem képes egy épkézláb kapcsolatot összehozni, ANNAK MAGÁBA KÉNE NÉZNI, hogy mit csinál rosszul, mert ott vele van baj. Amire nem a prosti a megoldás, de ugye ez egyszerűbb.
És a kegyes hazugság sem megbocsátható. Csak szólok. Attól még hazugsággal indítod a kapcsolatot. Ráadásul ha nem védekezel megfelelően a prostival, akkor esetleg még egy fincsi nemi betegséget is átadhatsz a későbbi barátnőnek. Biztos fog neki örülni.
Egészségetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!