Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak egy barátnőt? 21 F
''21 éves vagyok budapesti, van egy pár problémám, van egy pár problémám, ''
Ööö sejtem mi az...
Egy szürke, félénk kisegér vagy a többezer között (pocsék helyesírással). Mivel próbálod megfogni a lányokat? Mi az, amitől más vagy?
Ha erre nem tudsz valaszolni, akkor ezeknek a megtalálásával kezdd.
22/L
4. Hozzászóló vagyok. Ezt írod:
"szeretek olvasni, művelődni"
Hát, ne haragudj, de ezt nem tudom elhinni a fogalmazásmódod alapján. Nekem inkább rettentően butának tűnsz. Ilyen levélre én sem nagyon válaszolnék, ahogy írsz
"Minden pasi akinek problémái vannak a nőzéssel, a külsejére vezethető vissza, még nem láttam kivételt ez alól a szabály alól."
Sokszor csajok kezdeményeznek nálam (= annyira nagyon ronda nem lehetek), csók és egyebek is többé-kevésbé rendszeresen összejönnek, de párkapcsolat és szex mégsem. Szóval valamiért mégis van kivétel a "szabály" alól.
6.: nem csak egy-két ékezet hiányzik, nagy baj, ha utólag sem veszed észre. Ilyen helyesírással a magyartanárom gimnáziumban megbuktatott volna.
Kétlem, hogy sokat olvasol, szegényes a szókincsed, egyszerű a fogalmazásmódod, a helyesírásod pedig akár egy általános iskolásé.
Számomra például ez rettentően lelombozó lenne ismerkedésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!