Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan rudnék barátnőt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SerultLelek kérdése:

Hogyan rudnék barátnőt találni magamnak?

Figyelt kérdés
Igazáből... Sok hibám van... Nem vagyok szép, beszélni akárkivel nagyon nagyon ritkán, ha ez megtörénik max akkor is 2-3 Percig dumálunk... Utánna kínos csend... Ez lány közelében mégrosszabb... Mert még meg sem merem szólitani a lányokat, megkérdezni a nevét, vagy elhívni sétálna ... Mivel sok lány utasított már el, ezért úgy érzem nem is vagyok annyira megnyerő... Az emberek sokszor kerülnek, (Okát nem tudom) De ha valaki véletlen közelítene hozzám akárhogy eltaszítom... [Ez nem tudom milyen reakció nállam] Amúgy sokan mondják aranyos vagyok kedves, tisztelet tudó, meghaltagot másokat és segítek akárkinek. Értelmes válaszokat kérek. Köszönöm

2015. szept. 22. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Tanulj meg írni, olvasni és beszélni rendesen.
2015. szept. 22. 14:22
 2/8 Gergely Boros válasza:
Szia figyu lehet hogy tudok segiteni!! 1-lèpès aki magátol szebbet lát az egy nagy barom! 2-sose ne meny oda 1-lányhoz ès mond hogy: "szia nincs kedved sètálni" eszt mongyuk igy hirtelen nem ajánlanám!! 3-probáj barátokat szerezni ès probáj ki mozdulni egy pár srácall haverokall. Ès majd aztán jön a töbi magátol, meg látod! Sok sikert. Ès ne add föl mert a remèny hal meg utoljára.
2015. szept. 22. 14:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak. Kösz hogy próbálsz okoskodni köszi. Értelmes választ kértem. És kedves második válaszoló, A sétával kapcsolatban... Olyan lányt akit ismertem nem mertem elhívni, Sőt még barátnőmet sem... A haverokról, Jobban mondva... Mind elfelejtett, Sőt nem is érdeklek senkit. A barátok szerzésére? Annyit mondok... Nekem ez lehetetlen... Jobban mondva félek. Én minden embertől félek . Mivel magamtól is félek... Önbizalmam semmi... Mivel nem vagyok egy szépségi példakép... Arctalanul, és névtelenül minden menne, csak az a gond a való világban van nevem, és elég bénán nézek ki [A hajam egy kész rémálom, mint egy 80 as évekbelinek, nehéz vele bírni eléggé]. Segíteni tudok embereknek akármiben... De mikor én szeretnék valamit, hogy valaki segítsen... Senki sem vesz észre...
2015. szept. 22. 14:39
 4/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2015. szept. 22. 14:46
 5/8 A kérdező kommentje:
17 [Március 17. 18 :D]
2015. szept. 22. 14:48
 6/8 anonim válasza:
Na szóval....először is még nagyon fiatal vagy szóval összefog ez jönni nyugi :-). A hajadra a gyógyír a hajnyíró,egészen rövidre! Nekem nagyon tetszik ha egy pasinak rövid a haja,sokszor még a vonásai is másabbak egy megnyiratkozott fiunak :-). Ez az égnek állítom a hajam a fejem tetején nem tudom melyik lánynak jön be :D Nem tudom hogy tanulsz e még,de a másik dolog hogy sokat járj közösségbe. Persze ezt nem ugy értem hogy bandázz,mert a jelek szerint nincs kivel......hanem ha tanulsz akkor iratkozz be tanfolyamokra,vagy bárhova ahol emberek között lehetsz. Ha dolgoznál mondjuk akkor a zsufoltabb munkahelyeket ajánlanám! Ezt azért mert igy tudsz majd szocializálódni. Hiába visszahuzódó vagy egy egymás számára idegenekből álló csapatban mindig lessz 1-2 közvetlenebb ember aki veled is fog barátkozni. Egy idő mulva majd azt veszed észre hogy jobban tudsz komunikálni az emberekkel. Ja és az öltözködés is nagyon fontos,remélem az nem 80-as évekbeli mint a hajad :D Ha nem tudsz saját stilust kialakítani,akkor egyszerüen vegyél magadnak valami márkás melegítőt,azzal nem nagyon lehet mellényulni. És egy fiatal fiunak illik is a stilusához. Ez egy kicsit hosszura sikeredett,ha még kérdésed van irj nyugodtan ;)
2015. szept. 22. 15:04
 7/8 A kérdező kommentje:
A hajam szoktam vágatni, Csak az a gond nem telik el sok idő, és visszanő... A hajammal eszméletlenül ki vagyok akadva... Még akkoriban voltam Iskolában a fodrászoknál, beállítottak nekem egy hajat amivel az osztálytársaim azt mondták laza, meg vagány vagyok, De sajnos én nem tudom megcsinálni... Sok gondom van a hajammal mivel nem engedelmeskedik, és mindig vissza göndörödik. De viszont nem olyan mikrofon fejem van, Hanem csak szimplán hullámos. A ruhatáramat illetően... Hát... Nem vagyok nagy divat ikon szóval ez nekem nem annyira megy :P De viszont normálisan néznek ki a ruháim... Csak az a gond nagyjábol mind fekete... Kicsit bolondnak nézhetnek :D
2015. szept. 22. 15:26
 8/8 anonim ***** válasza:
# 5: Akkor rossz kategóriába írtad ki a kérdésedet.
2015. szept. 22. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!