Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy ilyen képet küldök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ilyen képet küldök a kiszemeltnek milyen reakciót vált ki?

Figyelt kérdés

A kiszemelt egy lány, és nagyon nem tudom mit akar tőlem, hogy szórakozik-e, van amikor puszilós szájokat küld, vagy képeket magáról, aztán meg ilyen tök érdektelen, de ezt nem is akarom ragozni tovább... na szóval ha azt mondom, hogy találkozok barátnőmmel, és azt mondja rá hogy nincs is barátnőd. Akkor küldök egy közös képet egy nagyon fullos csajjal akivel kavartam, és a lány nem fullos, de nekem ő kell egyébként nagyon tetszik. Most milyen reakciót váltana ki belőle?

Én már szerintem elég módon a tudtára adtam, hogy nekem Ő kell.

24 F

2017. febr. 5. 15:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
felhívtad????
2017. febr. 5. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!