Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni nőkkel ha meg se merem szólitani őket? Mit mondjak a kiszemeltnek? Nagyon béna vagyok a nőknél! Ciki ha közel 30 évesen ilyen luzer vagyok?
Gratulálunk! Önök meghívót nyertek az "Örök Szüzek Klubjába".
Most komolyan, mi történt veled az elmúlt 15 évben, hogy még addig se jutottál el, hogyan kell kommunikálni egy lánnyal? Én egyszerűen fel nem fogom ezt. Mintha most ismerkednél a külvilággal. Nem arról van szó, hogy mi ciki, vagy nem ciki, hanem hogy miért nem jöttél rá a problémákra és próbáltad megoldani őket még időben.
Először hozd ki magadból a legtöbbet! Adj a külsődre, mert akárki akármit mondd, először azt fogják látni, azzal kell bevágódnod. Figyelj az öltözködésedre, igényesen próbálj megjelenni. A belsőddel is legyél tisztában: mik a jó és a rossz tulajdonságaid. Fejleszd az önbizalmad például sportolással, vagy új dolgok kipróbálásával.
Arra gondolj, hogy semmi tétje nincs annak, hogy megszólítasz egy nőt. Ha elutasít akkor mi lesz? Az élet ugyanúgy megy tovább, és mindketten megfeledkeztek egymásról. Tűnj magabiztosnak. Ne hangsúlyozd a hibáidat, ne panaszkodj. A bókolást sem kell túlzásba vinni, mert egy idő után átbillenhet egy olyan helyzetbe, amiben a nő úgy érzi teljesen odavagy érte és ő bármit megtehet. De azért próbálj meg szavakkal kedveskedni. Próbálj tapasztaltnak tűnni, vagy legalább nem elesettnek.
És a legfontosabb, hogy tiszteld a nőket, de ne félj tőlük. Egyenrangú partnerek vagytok.
Ne érezd cikinek magad. Senki sem úgy születik, hogy hatalmas csajózó lesz. Vannak, akiknek ez nehezebben megy. Lányoknál is van ilyen, hidd el. Tökéletes példa vagyok erre. :) Azt tudom javasolni, hogy fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Ha valaki megszeret, akkor így fog szeretni. A kezdet sokszor göröngyös, de ne add fel! Akár társkeresőkön, akár ezen az oldalon is lehet próbálkozni. Így kicsit személytelenül egyszerűbb lehet írni valakinek, mint például megszólítani az adott lányt az utcán. A kezdeti nehézségeket könnyen legyőzheted. Ne úgy állj az adott lányhoz, hogy rágörcsölve a legjobbat akarod kihozni. Add magad és próbálj természetes lenni, mintha egy baráttal, rokonnal beszélgetnél. Legyél kedves és normális, mint amilyennek tűnsz a kérdésed alapján. Az itteni általánosítással ellentétben a legtöbb lánynak az ilyen férfiak tetszenek!
Sok sikert kívánok! :)
Neten tőbb évig próbálkoztam,de hiába.
Személyesen oda se merek menni a nőkhöz.
Még azt se tudom mit kell mondani a köszönés után.Komolyan nem értem miért vagyok ilyen béna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!